reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Dziewczynki :-) Przywitam się tylko i spadam na ogród korzystać z pięknej pogody, wieczorem wszystko poczytam :tak:
Jestem delikatnie mówiąc wkurzona, do tej pory moich wyników nie ma i nie będzie, bo coś nie tak było z próbką moczu i muszę jutro znowu zanieść mocz do analizy :wściekła/y: A infekcja się panoszy :wściekła/y: Podejrzewam, że próbkę zgubili tylko wstyd im się przyznać :wściekła/y:
Miłego dzionka dla Was :tak:

reklama
Hej Laski!

Ja właśnie wróciłam z roboty ... wyprawiłam starego w trasę (znów tydzień sama:crazy:) ... nastawiłam pranie i zupkę ogórkową Nunusiowi na jutro gotuję:tak:.

Wczoraj dzień spędziliśmy nad wodą ... Wiktor to normalnie wcale by z niej nie wyłaził ... po całym dniu moczenia się w zalewie wieczorem z wanny wyleźć nie chciał:szok:. Wieczorem jeszcze na zakupki skoczyliśmy i dziś nie miałam sił z łóżka do roboty się podnieść:crazy:.

Teraz Młody śpi ... położył się sam na łóżku i usnął ... przy otwartym oknie, hałasach z ulicy, z klatki schodowej(bo jakiś remont się robi) i włączonym telewizorze!!!:szok:

No nic ... lecę trochę chałupę ogarnąć póki mały artysta śpi ...
Papa:-)

Monia, dałaś mi pomysł na zupę. Dzięx:-):-)
Magda, szkoda, że ja buraków nie lubię, ani jednych, ani drugich:tak::tak:Tych drugich to dobrze, że nie...
Kacha, to macie jeszcze lepszą służbę zdrowia niż my... Masakra..
Aga, oj żebyś wiedziała, że szybko zleciało. Za szybko. Wcale mi się nie chce wracać do tego "kołchozu".

A mój niuniek był bardzo dzielny. Wytrzymał 4h w żłobku i nie płakał nic a nic. Mały bohater:-):-)
Ja wyniki będę miała jutro, a na boreliozę muszę czekać aż 10dni.
Jutro jeszcze szczepienie druga dawka. W weekend usg. Normalnie sierpień to mi schodzi na chodzeniu od lekarza do lekarza. Starość nie radość:-:)-(. Przerąbane, a Magda mi tu o dziecku, hehehe.

jutrzenko czasem trzeba sie poswiecic dla dobra wszystkich...zreszta ty sie teraz nie wybielaj bo za plecami doktora Lou stalas jak besztal Rysia a teraz udajesz wielka przyjazn i oddanie.

bry wieczór

jestem cieszycie się????
młody zasnął jakieś pól godz temu.
miał od wczoraj marudzący okres....lewa dolna piątka mu wychodzi....:baffled:-nie chce jeść......

Jutrzenko-kaca to mieli wszyscy prócz mnie :tak::-D-ktoś musiał nie pić żeby pić mógł ktoś :-D
Magda-i jeszcze inne właściwości ma taki soczek :tak: mój J. pił go dzień w dzień przez ponad pół roku.
Kacha-trzymam za pomyślny wynik nowych badań.

reklama
Do góry