reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej babolki!

jakoś mi się wszystko poknociło....już nie wiem gdzie jestem przez ten mój wczorajszy brak netu....tyle napisałyscie że :szok::szok::szok::szok:
no nic może to jakoś ogarnę i się odnajde w tym wszystkim:confused::-D

a dzień dobry zapomniałam dodać-dziś jakaś zakręcona jestem :sorry::cool:

nie wiem już co zrobić z tym moim siusiumajtkiem.......wiecie co???on zasikuje 3 pampki przez noc -i w dodatku wylewa mu się w łóżko...myslałam już żeby kupić te majty pampersa (ma któraś???z Was) pytam mamy naszych grudniowych chłopaczków....nie ucieka z nich????-bo ja już mam dosyć wstawania i przebierania i Kubę i łóżko-w dodatku często mały się wybudza i potem ciężko jest go uspić.
dziś na dodatek wylał kawę na kanapę -stała na ławie i popchnał książeczką....została plama....czy ja to wyczyszczę??? na razie się suszy...bo przemyłam woda z płynem....ahhhhh....

dziś mamy gości....zwalają się strączki na imprezkę przed koncertem a potem wszyscy ruszamy potańcować

kupiłam wczoraj kubie buciki takie na jesień-za bezsens....skórzane!!!!-i taka jestem zadowolona że mi tak się udało je wychaczyć.

Dotka-nad opieka myslę cały czas....najgorsze jest to że nie wiem ile im zaspiewać??? za tą usługę???-może poczekam na ich propozycję...i do czasu spotkania wypytam o ceny inne mamy???
mam się spotkac z Martą jak wrócimy z urlopu....wtedy zostawi mała na kilka godzinek żebyśmy obie sie poznały z małą....i sprawdziły czy sie polubimy
Kata-pytałaś o mnie czy o Kaśkę???

co do spotkanka....trzeba byłoby pomysleć...może uda się sklecić nastepne???
tylko miejsce trzeba poszukać odpowiednie!!! już dużo wcześniej.i wszystko dobrze podogrywać o wszystko dopytac....
może w wolnych chwilach każda z nas czegoś poszuka....żeby potem nie tak na ostatnią godzinę..........co Wy na to????

a co tam u Was????

reklama
hej

Kasia ja nie kupowalam tych nowych pieluchomajtek, jak dla mnie cena jest przesadzona. Kiedys mialam te majtki jak byly poprzednio bez podzialu na chlopcow i dziwczynki ale jak dla mnie nie byly takie chlonne jak te zwykle pampki a cena duzo wyzsza

A o ktorym spotkaniu ty mowisz?? o tym we wrzesniu czy za rok. Na wrzesien to sie narazie tylko ja i Paula pisze wiec pewnie by to bylo na kilka godzinek w jakis miejscu. Chyba bez noclegu???? Tzn jakby bylo chetnych pare osob to mozna by pomyslec bo tak to raczej nie ma sensu.
Zreszta nie wiem jak Kacha czy Paula to widza. Ja sie dostosuje :tak:

lece da leko mojemu kubulakowi

Heja:-):-)

Kasiamaj nie pomogę z pieluchami bo ja odkiedy Marcel skończył chyba 3 miesiące przestałam go przebierac w nocy i nigdy pielucha nie przemokła, a używamy pampersy:tak:

Jeśli chodzi o spotkanie to tak jak już wam kiedyś mówiłam my planujemy wyjazd do pl za rok w wakacje ale konkretnej daty nie mamy wybranej więc moglibyśmy się dostosowac i z czasem i z miejscem bo jedziemy autem:tak:

Czesc:-)
Kasiamaj- u mnie jak u Sylwii- nie przebieram Oliwiera w nocy od wielu miesiecy, bo po prostu nic nie przecieka:tak: Tez nie pomoge z tym pieluchomajtkami....:sorry:

Magda, stefanka- co jest? :confused::confused: Nic nie czaje...:confused:

Co do spotkania, to ja na pewno nie w tym roku, ale na przyszly, to chocby sie walilo, to JADE!!!!:tak::-)

Dzień dobry!

U nas słoneczko pięknie świeci, więc zaraz wybywamy z domku ... chyba podrzucę młodego dziadkom i ruszę w miasto bo przydałoby się parę ciuszków Wikusiowi pokupić, bo ze wszystkiego już powyrastał:tak:

No Magda z Stefą nieźle wczoraj dały ... i nadal nie wiadomo o co biega???

Kasiamaj ja raz kupiłam te pieluchomajtki Pampersa dla chłopców i do tej pory nie mogę jednej paczki skończyć. Wg mnie one do spania się nie nadają, bo przeciekają ... a zwykłe pampki u nas zdają egzamin, więc te majtki staram się wykorzystać tylko czasem w dzień jak w domu jesteśmy. A poza tym mój Wiktor jest chudy jak szczapa więc jak sobie podsika trochę to te gacie mu już zjeżdżają ... także dla mnie lipa:baffled:

Miłego dnia Dziewuszki:)

Hej!!!

Madzia, Stefanka czy możecie wytłumaczyć koleżankom o co chodzi? :sorry2::dry:
Takimi tekstami rzucacie że szok :szok: i wydaje mi sie że to nie żarty... :sorry2:

Kasiamaj moja Julka też jest nocnym szczochem, :-D raczej była... Wszystkie pieluchy przesikiwała prócz Pampers 6.

Pieluchomajtki miałam i odpadają w takim przypadku bo one dużo mniej chłoną od zwykłych pampersów. Genralnie są do nauki sikania. Żeby dziecko czuło że ma mokro w pupę... :tak: Po jednym siuśnięciu są spuchnięte jak balon i jakby wilgotne z zewnątrz się robią po jakimś czasie. :sorry2:

No i tu się pochwalę.:zawstydzona/y::sorry2: Julka już nie wcina kaszki w nocy :-):-):-) zjada jedną po kąpieli a potem koło 6 nad ranem :-):tak:

Monia miło że wpadłaś do nas. :-) Oby Ł dostał się na tego kierowcę :tak:

Elcia to już po urlopie? Wy to i tak macie dość blisko na wybrzeże ;-)

Co tam komu jeszcze?

Jutrzenka mi też się wydaje że to tylko tak na kilka godzinek się spotkamy :-):tak:

Magda, stefanka- co jest? :confused::confused: Nic nie czaje...:confused:

:tak::-)
yhy...mi tu...:confused:

dzien dobry!:-)
Kasiu i u nas tak samo-tez nie pomoge....ale czemu az tak duzo?3 pampersy przez noc?nie za duzo Kuba pije przed snem?

Noo spotkanko musimy zorganizowac....no ale w przyszłym roku.....:tak:
hej Monia!:-)No Ciebie to juz dawno nie było.....ale moze teraz na nowo sie wciagniesz;-)

moi chłopcy poszli na meski spacerek....tralalala....nanana.....ide na herbatke!;-)
paaaaaaa babki!!!:-)

reklama
Hej Kobietki :-)
Widzę, że Magdy i Stefanki romans dalej trwa ;-):-) Dziołszki wyluzujcie złość piękności szkodzi ;-)
Jutrzenko jeszcze nic z Paulą nie ustalałyśmy apropos wrześniowego spotkania, wszystkie wspólnie musimy ustalić co i jak :tak: Nocleg raczej odpada, Oliś nie uśnie nigdzie indziej niż w łóżeczku, a nie opłaca mi się na kilka dni pobytu łóżeczka turystycznego kupować :sorry2: Poza tym dziadkowie by na zawał zeszli jakbym ich pozbawiła wnusia na noc :-D

Jeeeeny baniak mi pęka, pogoda znowu jak pod psem i ciśnienie mi skacze, na dodatek Olisia diablo jakiś opętał i chyba postanowił mnie wykończyć ;-)
Na 14 wizyta u położnej i zobaczę co to za cholerstwo się przyplątało do mnie, może w końcu ten antybiotyk dostanę, bo już nie wyrabiam, chodzę jak emerytka :sorry2:
Miłego dzionka Babeczki i Dziateczki :-)

Do góry