reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia kurde wspolczuje, trzymam kciuki zebys na jakiegos madrego lekarza trafila co Cie zdiagnozuje.
A moje auto przechodzi chyba jakis kryzys ;-);-) ale go lubie dlatego nie chce sprzedawac, bo to jest naprawde fajny samochodzik bo nie taki oklepany i duzo takich nie jezdzi. Mam nadzieje ze te chyba 600 co pojdzie to bedzie wszystko. Oby.

reklama
jutrzenka nie oklepany i nie ma duzo bo wszyscy wiedza ze to sa psujace sie zlomy hehhe oryginalnosci ci sie zachcialo to teraz plac!!

magda a od kiedy zdanie ' rozowe ubranka dla dziewczynek to wiocha ' jest tylko wyrazaniem opinii??
asia hmm znam sie na paru czesciach ciala :) jeszcze nie wiem co ale na pewno bedziesz musiala sie rozebrac!
sylwia no to zmienia postac slowa :)
jutrzenka wez sobie kup prawdziwe aut - honde

Stefcia Ty to wiesz jak mnie rozbawic, :-D:-D:-D zazdroscisz po prostu bo pewnie taki jak Ty masz stoi na kazdej ulicy po kilka sztuk :-p:-p:-p.
A oryginalnosc kosztuje :-D:-D:-D
Poza tym widze ze sie nie znasz na samochodach i nie wiesz ze Rover i Honda ma te same czescie :-p:-p:-p:-p

Asia mam Rovera :-), i nie idz soac bo wieczor sie dopiero zaczyna i tu sie zaraz forum rozkreci

Magda a kiedy Ty zdazylas tak podpasc Stefance bo chyba cos przegapilam :confused:

Sylwia a jak Oliwka, schodze te krostki czy narazie bez zmian??

Stefanko jak już cytujesz to bądź dokładniejsza...może coś na pamięć...orginał brzmiał "jakbym miała córeczkę to pewnie nie chodziła by w różach i nie nosiła kwiatuszków we włoskach" co zmienia postać rzeczy

Asiacur Ty się w ręce szarlatanów nie oddawaj, nawet jak usilnie wciskają ciemnotę, ze się znają

Asiacur zdrówka życzę i oby ci "lekarze" wreszcie zdiagnozowali Twoją chorobę i znaleźli właściwy lek:tak:
Jutrzenka zagrożenia nie ma, bo to szyba-klejonka i nie wyleci, ale jak mnie zatrzymają to dowód rejestracyjny mogę stracić ... dlatego na razie "kanałami" jeżdżę:baffled:
Stefanka hej! Za szybę nie zwrócą, bo tylko OC płacę ...

Ale wymienię ją, obiecuję ... jak tylko przyjdą lepsze czasy ...;-)

Sylwia czyżby córcia nocnym markiem była, że do tej pory siedzi;-)

reklama
jutrzenka to moze poprostu nie kupuj auta starszego od siebie bo widzisz ja mam na gwarancji to sie nie martwie :) a jesli chodzi o stluczki to proponuje auto w odblaskowym kolorze i dodatkowe lekcje jazdy hehe
magda jesli pragniesz cytatu to brzmialo to raczej ''jak ja kur.. bede miala dziewczynke kur.., to nie bede jej ubierala w jeb.. roz i pierd.. kwiatuszki bo to wiocha jak chu...''

Do góry