reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka!!!! Cóż to za wyrażenie!!!!:szok:

A czy mogę się dowiedzieć co zaszło między Magdalenką a Stefanką ... bo coś doczytać się nie mogę:confused:

reklama
hmm co do dziewczynek to rozowy jest fajny i ja tez bym napewno cos kupowala w tym kolorze, ale jak ktos kupuje wszystko rozowe to przesada :no::no:, bo co za duzo to nie zdrow :cool2::cool2::cool2:
W sumie w sklepach jest bardzo duzo ciuszkow wlasnie w odcieniu rozu bo tak sie utarlo i takie sprzedaja.

Ale juz kupowanie wozkow, krzeselek, fotelik w rozu to juz nie dla mnie, ja wole cos neutralnego, tak samo staram sie nie kupowac kubie duzo niebieskiego tylko rozne kolory, np wozek czerwony a drugi czary z pomaranczem, krzeselko z zielonym, fotelik do samochodu tez szary z zielenia

hehe a teraz sie pochwale ze moja Oliwka porzuciła smoczke jak bylismy nad morzem to jakos tak raz drugi trzeci zasneła bez monia i juz jej nie dawałam i jest oki:)) och ach jaka ja to mam duza córcie

MONIA HEJ HEJ a no rozanielona hihihihihi kazda by chyba była hihihihihihi .... wiecej nie powiem :))
lece do T bo juz słysze ze se drzemke uciał:))
fotoski wkleiłam na ospowiednim miejscu zainteresowanych zapraszam:))
paaaaaaaaaaaaa

Monia oj tak, ona zdecydowanie jest nocnym markiem i do tego jeszcze dorosłą zgrywa bo w dzień też nie chce spac:sorry:

Jutrzenka a jaki to model rovera?? wigry3 czy bmx???:-D:-D:-D

Magda, Stefanka co tu jest grane?:confused::szok::sorry::dry:

Elcia cieszymy się Twoim szczęściem:happy2:. No i gratki dla Oliwki ... rosną nam dzieci, rosną:tak:
Sylwia a ja myślałam, że drugie dziecko jest grzeczniejsze .... :szok: ... to przy moim Wiktorze i jego braku zapotrzebowania na sen w okresie niemowlęctwa ... chyba nie zdecyduję się na drugie dziecko:-D ... hehe ... żartuję ...

A co do kolorów to ja nadal jestem pierd...ta na punkcie zielonego i nic na to nie poradzę;-):-D

Ostatnia edycja:
monia ja tylko cytuje magdalenke
magdalenka z doswiadczenia wiesz taka kombinacja dobrze dziala ?? proponuje ci podwoic dawke i pojsc na terapie ''panowanie nad gniewem'' :)

magdusiu suszy to mi sie pranie na sznurku a noga zapewniam nie bedzie drgala jak bedzie twoj tylek wystarczajaco blisko zeby ci wypalic :)

reklama
Sylwia bmx na kochach 15 cali :-D:-D:-D:-D

Elcia to mnie zaciekawilas, cos taka rozanielona??? w ciązy jestes??? I gratki dla Oliwci

Stefcia ojj tam na gwarancji, nie wiesz ze sa samochody ktore z wiekiem sa coraz drozsze. :-D:-D:-D. A gwarancje tez sie kiedys skonczy i co wtedy :-p:-p:-p.

A lekce jazdy.... hmmm w sumie jakby z Sylwi R to chetnie, :-D:-D:-D:-D, mogloby byc ciekawie, jezdze podobno dobrze (R powiedzial ze jestem wyjatkiem ze kobiety moga dobrze jezdzic;-);-)) ale moglabym sie czegos innego nauczyc :-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:

Magda i takie slowa :szok::szok:, jakos nie wierze :no::no:,

Do góry