reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Monia tylko Stefanka i Magda wiedzą o co tutaj chodzi:sorry:
Jeśli chodzi o dzieci to ja słyszłam taką opinię że rodzeństwo jest zawsze różne. Tzn jak Marcel był malutki to tylko spał i jadł a Olivia zupełnie inaczej:sorry:

Elcia czy Ty masz jakąś tajemnicę przed nami??:confused::confused::confused:

Ja tam mam trochę rzeczy różowych dla małej i nie widzę w tym nic złego:sorry: To jest chyba jakaś nagonka bo do chłopcow w niebieskich rzeczach nikt się nie czepia.
Widzę ładny ciuszek to go biorę nie patrząc czy jest zielony, czerony, różowy czy jakiś inny:sorry:

magda wow tylko ci aureoli brakuje. no takk przeciez ty zawsze taka mila. szkoda ze za plecami wszystkich obgadujesz. i masz racje to sprawia ze robie sie nerwowa.

Sylwia jeśli Twoja teoria jest prawdziwa to nie ma się co obawiać ... mogę się spokojnie starać o rodzeństwo dla Wiktora ... za rok lub dwa;-)

Stefa, Magda co to za tajemnice na forum!!!! Regulamin tego zabrania!!!

A lekce jazdy.... hmmm w sumie jakby z Sylwi R to chetnie, :-D:-D:-D:-D, mogloby byc ciekawie, jezdze podobno dobrze (R powiedzial ze jestem wyjatkiem ze kobiety moga dobrze jezdzic;-);-)) ale moglabym sie czegos innego nauczyc :-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:,

Łooooo matko:szok::szok::szok: A ja głupia wkleiłam zdjęcie z jego nr telefonu:-D:-D
A tak na serio to dawaj:tak: On jest dobry w te klocki;-):-D;-):-D

magda razem z toba to ja moge najwyzej pojsc do osrodka terapii zebys sie nie zgubila po drodze.
i masz racje to ten etap w zyciu w ktorym stawiam na szczerosc w przeciwienstwie do ciebie.
sylwia pomoc jutrzence konieczna bez wzgledu na konsekwencje :))

Stefciu Ty to najwyżej możesz mnie na manowce zaprowadzić...szczerośc powiadasz...to się nazywa chyba mitomania, zdiagnozowana?

reklama
Łooooo matko:szok::szok::szok: A ja głupia wkleiłam zdjęcie z jego nr telefonu:-D:-D
A tak na serio to dawaj:tak: On jest dobry w te klocki;-):-D;-):-D

mam to zdjecie skopiowane :-D:-D i jutro zadzwonie bo tez jestem dobra w "te" klocki :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Jeśli chodzi o dzieci to ja słyszłam taką opinię że rodzeństwo jest zawsze różne.

lomatko a Kuba jest taki kochany i grzeczny :szok::szok::szok: spi cale noce prawie od poczatku, az strach pomyslec jakie bedzie drugie :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry