reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

Elcia szerokiej drogi

Paula super ze sie udalo, a na jakich warunkach sie dogadalisci? bo cos o necie i tel stacjonarnym pisalas?

Kata witaj, fajnie ze pogode mieliscie bo wtedy jest co robic. Nam sie z Dota nie udalo spotkac niestety :-:)-(

a my dzis na obiad do tesciowej, bede moje ukochane golabki, nikt takich dobrych nie robi mniammm a potem wieczorkiem grill u R brata bo wrocil z wczasow.

lece paaa

reklama
dzień dobry! ;-)
BB ożyło :-D-jak fajnie widzieć tu jakiś ruch w postach :-D
my mamy dziś leniwą niedzielę :tak::-p-nic nam się nie chce.....

Paula-gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata-witaj-fajnie że tak wam się wyjazd udał ;-):tak:
Kasia-o...chyba Oliś usnął bo przesyłka nie dotarła....:-D
Stefanko-gdyby tam wpuścić nasze wszystkie smerfy razem wzięte......ciekawe czy byłyby poza prawem :-D-i już widzę tą wystawę...:szok:ale by wyglądała....:-p
Ela-spokojnej drogi bez piratów...
Jutrzenka-hejo.;)

Kasiu a jakie Stefanka może mieć sny, zbereźnica ;-):-p
Elcia szerokiej drogi :tak:
Kata witaj i czekamy na fotencje :-)
Paula suuuuuper, to mówisz, że jak będę w Polsce to parapetówę robisz? :-D
Jutrzenka podeślij mi trochę tych gołąbków ;-)
Miłej niedzieli Dziewczynki:-)

Ps. Pamiętajcie w życiu nie puszczajcie dzieciom tej piosenki, bo przepadną i nic innego nie pozwolą sobie włączyć ;-):-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=K2Q6OPHBgOs"]YouTube - Cidinho & Doca - Rap das armas[/ame]

DZIEN DOBRY:-)
Widze,ze te upały dają Wam sie we znaki i na bb mało siedzicie;-)
Dzisiaj przyjezdza moj Krzysio...jej...jak ja nie potrafie zyc w rozłące...niby 10 dni....no nic...natepne rostanie dokladnie za rok.....ale o tym nie mysle....

Kata prosze ocenzurowac fotki i nie wstawiac wszystkich...hihi:-Da swoją drogą ta Kata to kolejna sympatyczna babka-jakos tak sie zlozyło,ze Grudniowki tym sie charakteryzują...no! podlizalam sie:-D:-D

ściskamy cieplutko!!! jutro uciekamy troche pozwiedzac tu i tam...jak mi sie uda zajrze za tydzien......
moc buziaków znad morza:tak::tak::-):-):-):-)

Kacha wysle priorytetem :tak::tak:, A Ty to masz gloe jednak, zlot grudniowek :warszawskich" zrobimy u Pauli i oblejemy chatke.

Paula co Ty na to?? :-p:-p:-p:-D:-D:-D.

a kiedy Ty Kasia dokladnie bedziesz?? ja mam jeden weekend wrzesniow napewno zajety bo mamy impreze w pracy tj chyba jesli dobrze pamietam ten 25.09.

A kto by sie pisal na spotkanie???, Paula, Asia, Anetka?? A moze ktos z dalszych stron tez??

Dotka hej

Kasia hej hej, poleniu**** sobie :tak:

Stefcia moze ta ich nocka w hotelu Ci sie snila :-D:-D

Kuba spi, moj kochany synek wie ze idziemy na obiad i zasnal przed 11 a ostatnio sie troche przestawil i normalnie po 12 zasypia :tak:. Fajnie bo bym musiala go budzic a tak to wstanie i go wezme i do tesciow pognamy to i on zje z nami.

R pojechal na Okecie zawiezc brata z rodzina na lotnisko bo na Rodos polecieli, fajowo na 2 tygodnie :tak::tak:, ach tez bym jeszcze gdzies pojechala

reklama
Do góry