reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
no...straszne tu pusto.....
wpadłam na chwilkę się przywitać-Kuba zasnął a ja zupkę gotuję.
ekologiczną :-D-bo wszystko mam od babć z ogródków.-zupka buraczkowa.:-)
dziś już trochę zrobiliśmy z małym szkodnikiem
pomagał mi myć samochód.
byliśmy na zakupach
i padł biedaczek z przemęczenia.:-D

miłej sobotki dla Was.

Ostatnia edycja:
reklama
haha aga to mnie rozbawilas:cool2:

paula - fajnie tak po rozstaniach wiem cos o tym:-)no i trzymam kciuki , daj znac co tam zalatwiliscie

kasiamaj - a szczepilas kube na kleszcze??/kurka przewalone z tym swinstwem. u mnie damian jest zaszczepiony bo zawsze jezdzil czesto na mazury, ale teraz tego cholerstwa nawet w parkach w centrum miasta...

jutrzenka - to milego ogorkowania..ja tez w tym roku mam lenia i zrobilam tylko 10 sloikow wlasnie kwaszonych ogorkow....
a w tamtym roku to bawilam sie w salatki, robilam soki z pomidorow,dżemy i takie ta rozne...

w tym roku chyba jeszcze porobie soki pomidorowe i nic wiecej:sorry2::baffled:

a u mnie dzis wielki dzien bo wieczorem maz wraca i powiem wam szczerze ze zostawiamy pawła na noc z mamą(pierwszy raz) no i idziemy sobie wieczorkiem na kolacyjke a pozniej ...... HOTEL IBIS nas powita:zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2:

mam tylko nadzieje ze Pablo nie da w nocy czadu....

Viki-no właśnie nie szczepiłam...pytałam ostatnio jakieś dawki są chyba 3 i tak piguła mówiła że najlepiej zimą zaszczepić pierwszy raz...ale co to ma do rzeczy to nie wiem????

Hej dziewczynki:-):-)

U mnie też brak weny ale przede wszystkim brak czasu:angry::angry: Olivia jak to Olivia cały czas dokazuje, mała cwaniara;-):-D Marcel mnie dołuje swoim niejedzeniem i tym że przestał już wogóle spac w swoim łóżeczku:wściekła/y: Mam zamiar kupic mu nowe, takie już dorosłe i może to coś pomoże:baffled:

Viki fiu fiu, ale miły wieczór i noc się Wam zapowiada:tak: Super macie:tak: A opowiesz nam później ze szczegółami?:confused::-D;-)\

Paula kcuki zaciśnięte:tak:

Kal.aga trzeba było sobie zostawic te buty, byłabyś orginalna przynajmniej:-D ja kiedyś miałam takiego szefa, który był straszną kutwą i nie wyrzucał niczego dopóki się nie rozpadło i tym sposobem chodził w dwóch różnych butach bo były jeszcze całe:baffled::sorry2: Dodam, że kasy miał jak lodu:sorry2:

Jutrzenka ale z Ciebie pracowita mróweczka, ja tam żadnych słoików nie robię:-p

Kasiamaj mój Marcel ostatnio mył z tatą motor i frajdę miał przy tym nieziemską, wygłupiał się w tej pianie:tak::-D
Ale mi smaka narobiłaś na buraczkową, mmmmmm, chyba muszę zrobic sobie barszczyk ukraiński:dry::-)

Hej, hej Babeczki :-)
U nas nudy, pogoda w kratkę i nie wiadomo co robić :-( Idę pochłaniać spaghetti ;-):-p
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę :-)

a my wrocilismy z Bristolu z wystawy Banksy-iego. jestesmy padnieci bo stalismy prawie 4 godziny w kolejce...no ale warto bylo :) nawet Gajutek dzielnie czekal!
narazie wrzucilam zdjecie tylko na NK to popatrzcie :)

hejka

Kasia to pracowita sobota :tak: a kiedy wyjezdzacie??. K wspolczuje z tym kleszczem, kurde moze rzecywiscie go musisz zaszczepic

Viki fiu fiu, to sie romantyczny wieczor zapowiada :tak::tak::tak:, ojj bedzie sie w tym hotelu dzialo :-D;-):zawstydzona/y::-D:-D. Milego wieczorka dla Was :tak: A i podobnie jak Sylwia czekam na szczegoly, zwlaszcza te z hotelu :-p:-p:-D:-D

Sylwia dobre z tym szefem :-D:-D. Moj kuba to tez niejadek, zreszta widac bo chudzielec. On tylko owoce, pomidora ogorka ziemniaki danio, jogurty i mleko je chetnie ale z obiadami zy kanapkami to juz problem, :angry::angry:

Kacha ale mi smaka narobilas tym spaghetti

Stefcia to wypad udany, fajowo :tak::tak::tak:

co porabiacie?? jest tu ktos??

o witajcie koleżanki-trochę się wątek ruszył...:-)
to dobrze...
my skończyliśmy któryś z etapów pracy nad huśtawką-drewnianą.
robimy taką ogrodową z ławeczką...-jak już będzie gotowa to Wam pokażę :tak:
Kuba szaleje z tatą -nie wiem czy dziś normalnie zaśnie....???
miałam ciasto jakieś ugliglać ale weny nie miałam za to zrobiłam lody....:-D-proszę się tu nie śmiać-żeby którejś coś zaraz do głowy nie przyszło-to wolę zaznaczyć-lody z paczki.....

Sylwia-moge Ci przesłać talerz zupy jak chcesz :-D:tak:-bo dorzucić to chyba nie dam rady :no::-p
a przy myciu auta-jasna sprawa...cały w pianie i wszystko mokre....:tak:
Stefanka-dzielna ta wasza Gaja -tyle wystać w kolejce...mój to by zaraz głupawki dostawał....

Ostatnia edycja:
Jutrzenko-hej-jedziemy 22-ego w nocy.jeszcze dokładnie musimy ustalić trasę -wiem że najpierw jakoś gnamy na Łódź...potem do Częstochowy,potem jeszcze po drodze jakieś ruiny zamku chcemy zobaczyć..i do Sosnowca.-tam 3 dni i dalej do Zgorzelca.

reklama
Do góry