reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elo, elo Kobiałki :-)
U nas dzisiaj pikna pogoda, aż żyć się chce :-)
Aga po co oddawałaś, zrobiłabyś furorę w dwóch różnych butach :-D
Miłego dzionka Kobiałki :-)
Lecę tylko jeszcze na fotki mojego arbuza wstawić i wypad na ogród ;-)

reklama
Aga-no to miałaś się z tymi butami....:-D:-D:-D mogłaś już tak zostawić :-D:-D:-D
Elcia-udanego wyjazdu!!!!
Aga-jedziemy 22-ego w nocy.
Magda-dobry ;)

Kuba spał dziś ponad 3 godz.:szok::szok::szok:-zasnął mi na spacerku-jak wyszedł z placu zabaw tak od razu padł we wózku-tylko pociągnął kilka łyków....:-D-wymęczył sie bidulek bujaniem..:tak::szok::-D:-pprzyjechaliśmy do dziadków,on dalej kimał,przebudził się dał dziadkowi cześć -bo szedł do pracy i znów zasnął.............:-D

Hej wam :-)

Co to za braki weny? ;-)

Aga dobra żona powiadasz?:-D Normalna...;-):tak: Tyle chłopa nie było, wszystkiego sobie tam odmawiał to nie zabronię mu ;-):-)

Poza tym to teraz poszedł poganiać za piłką :-) dobrze mu to zrobi.

Jutro idziemy w sprawie mieszkania więc koło południa proszę o kciuki :-p

A tak w ogóle to jest na prawdę fajnie... Dał sporo taki wyjazd ;-):-):tak:

No i jeszcze mniej przyjemna sprawa ale to nie tu... :cool2:

hejka z wieczora
my już w domu.
jakieś braki Was podopadały....:szok::shocked2::-)
Paula-będę trzymać-daj znać koniecznie jak Wam poszło.
Jutrzenko-jak wysypka???-zeszła już?

ja dziś znów wyrwałam młodemu kleszcza....:baffled::wściekła/y:

hej

jestem zla zeby nie powiedziec wku... Nie mam weny do tego wiec nie przynudzam

Kasia, Aga (chyba Ty wczesniej pytalas) wysypka mi zeszla, jeszcze kilka krostek mi zostalo ale na rekach nic juz nie mam. Dzieki

ide spac, moze jutro bedzie lepszy dzien :-(

paaa

reklama
hej

o tej porze pierwsza :szok:, co sie z Wami dzieje kobietki, straszne tu pustki ostatnio :no::no:.

kupilam 10kg ogorkow i robie kwaszone, nie chcialo mi sie, jakos nie mam ochoty w tym roku, zawsze robilam najrozniejsze rzeczy, nawet po 100 sloikow przeroznych salatek i innych duperelek a teraz lenia mam.

Elcia milego wypoczynku :tak:

Paula powitaj D w kraju :tak:, fajnie ze jestescie razem

Aga usmialam sie z tych Twoich butow.

i nie pamietam wiecej, zycze milego weekendu i do ogorkow uciekam

paa

Do góry