reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Its like Ive been awakened
Every rule I had you breakin'
Its the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Hej potem poczytam i odpiszę tylko odprawię małą w świat snu.
Dała mi dziś czadu...

Ale na poprawę humoru... :-) Darek za jakieś 4h będzie w domu :-):-):-):-) jupi!!!!!

hej
Coucou21.gif

my dziś zrobiliśmy sobie dzień techniczny-sprzątanko podwórka wzieliśmy się za to jakoś tak od i już .....:happy2:
podwiązaliśmy drzewka i całkiem fajnie to powychodziło.
Kuba biegał jak szalony-wpadł w kałużę to znów się wywalił i ma śliwę pod nosem i obtartą rękę......dobrze ze dzieciak sobie zębów nie wybił!!!!!
ryk był okropny że aż się zanosił-musiałam go klepnąć w tyłek zeby się odwiesił.

miłego wieczorka dla Was.
Paula-a Tobie..życzę udanego wieczorka i nocki ;-)

HEJ :-)
Stefania a co to za wyznania ;-) ?

Kasia buziak w kolejnego guzolca. Nie cierpie jak się dzieci tak zawieszają w płaczu. :baffled:

Paula to Ty pewnie już fruwasz z radości :-)

Viki Ty pewnie też :tak:
a mój Brzdąc to tylko "gada" do telefonu jak jest wyłączony, bo jak już jest ktoś po drugiej stronie to ucieka :-D

a moja rodzina już cała chora :baffled::baffled::baffled:

Ale to czekanie wykańcza...:-D:blink:

Normalnie czuję się jak za dawnych czasów. Te motylki w brzuchu :-D:-D:-D ehhh...

Stefanka nie znam angielskiego :cool2:;-)

Madzia zdrówka dla was...

Kasia ucmokaj śliwę Kubusia :-D A tortu nie robiłam... Za to fasolka po bretońsku na życzenie męża jest... ;-):-D

No i czekam i czekam...

Pewnie mnie nie będzie chwilkę czasu po powrocie męża ale jak się dopcham do kompa to się odezwę ;-)

reklama
witajcie
my dziś u dziadków lufrujemy
mamy trochę do załatwienia....
wpadnę jak będzie więcej czasu

miłego dnia dla Was
Coucou30.gif

Aga-dzięki;-)
Paula-teraz to naciesz się mężusiem..my poczekamy :tak:;-)

a co u reszty??

Do góry