reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Magdoza czasami jak się komuś wyżali od razu lepiej się robi ;-)
A teściu raczej BB nie czyta ;-)
Kurcze Dziewczynki wkurzyłam się, przyjechałam do Wawki, a tu tylko jedno awizo i pustka w skrzynce... Jechałam prawie na darmo, no ale cóż idę odebrać chociaż tego jednego rodzynka ;-)
A teściu raczej BB nie czyta ;-)
Kurcze Dziewczynki wkurzyłam się, przyjechałam do Wawki, a tu tylko jedno awizo i pustka w skrzynce... Jechałam prawie na darmo, no ale cóż idę odebrać chociaż tego jednego rodzynka ;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Witaj Mycha :-)
No to jest nas coraz więcej, a tak się martwiłyśmy, że nas tak niewiele ;-)
No to jest nas coraz więcej, a tak się martwiłyśmy, że nas tak niewiele ;-)
Witajcie kochane!
Lepiej późno niż wcale ;-)
Ale walczyliśmy z urzędami dziś... Poczta, bank i ten nieszczęsny ZUS, który na szczęście w końcu wypłacił zaległą kasę. Uff.
A potem odwiedziny mojej przyjaciółki - też ciężarówki ;-)
Ciężarówkowy obiad i plotki, plotki, plotki.
Widzę, że u Was były pracowite dzionki. Wiki i jak z prasowankiem? U mnie tez zalega góra rzeczy ale jakoś nie mam "weny" na poprasowanie tego wszystkiego.
Balka powodzenia z koleżką ;-) Jakby co gang BB gotowy do działania ;-)
W tle leci prezencik kolejny dla małego muzyczka z płytki "Mozart dla bobasa".
Jeśli chcecie to przegram i powysyłam dla Waszych brzuszków ;-) Dajcie tylko znać.
Lepiej późno niż wcale ;-)
Ale walczyliśmy z urzędami dziś... Poczta, bank i ten nieszczęsny ZUS, który na szczęście w końcu wypłacił zaległą kasę. Uff.
A potem odwiedziny mojej przyjaciółki - też ciężarówki ;-)
Ciężarówkowy obiad i plotki, plotki, plotki.
Widzę, że u Was były pracowite dzionki. Wiki i jak z prasowankiem? U mnie tez zalega góra rzeczy ale jakoś nie mam "weny" na poprasowanie tego wszystkiego.
Balka powodzenia z koleżką ;-) Jakby co gang BB gotowy do działania ;-)
W tle leci prezencik kolejny dla małego muzyczka z płytki "Mozart dla bobasa".
Jeśli chcecie to przegram i powysyłam dla Waszych brzuszków ;-) Dajcie tylko znać.
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam
nie wiem czy nadrobie, ale wiem ze zdalam egzaminy...ufff...szkoda ze tak malo czasu do pazdziernika zostalo
pozstaram sie choc troche nadrobic ale nie wiem czy dam rade
pozdrawiam
nie wiem czy nadrobie, ale wiem ze zdalam egzaminy...ufff...szkoda ze tak malo czasu do pazdziernika zostalo
pozstaram sie choc troche nadrobic ale nie wiem czy dam rade
pozdrawiam