reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

To prawda Viki tez mam z tym problemy :no: Czuje sie wtedy taka gruba i nieporadna :-D Mam tez problem z pasem czesto musze go poprawiac, wiem ze sa do kupienia takie specjalne ale na pare miesiecy to sie nie oplaca.

reklama

Zazdroszczę wam , że możecie się samodzielnie ruszac do końca ciąży. Ja od jakiegoś czasu muszę siedzieć w domu. Dzisiaj przyjechał do nas teść i zostaje do niedzieli. To jest dobry człowiek ale nudny bardzo. Cholera nie powinnam tak pisać aż mi głupio ale wiecie jak jest.
Byle do niedzieli.

Magdoza czasami jak się komuś wyżali od razu lepiej się robi ;-)
A teściu raczej BB nie czyta ;-)
Kurcze Dziewczynki wkurzyłam się, przyjechałam do Wawki, a tu tylko jedno awizo i pustka w skrzynce... Jechałam prawie na darmo, no ale cóż idę odebrać chociaż tego jednego rodzynka ;-)

Witam!Zgłaszam sie także do grudniówek choc według USG moge już urodzic w polowie listopada,ale póki co kieruję sie terminem OM..Pozdrowionka!

Witajcie kochane!
Lepiej późno niż wcale ;-)
Ale walczyliśmy z urzędami dziś... Poczta, bank i ten nieszczęsny ZUS, który na szczęście w końcu wypłacił zaległą kasę. Uff.
A potem odwiedziny mojej przyjaciółki - też ciężarówki ;-)
Ciężarówkowy obiad i plotki, plotki, plotki.

Widzę, że u Was były pracowite dzionki. Wiki i jak z prasowankiem? U mnie tez zalega góra rzeczy ale jakoś nie mam "weny" na poprasowanie tego wszystkiego.
Balka powodzenia z koleżką ;-) Jakby co gang BB gotowy do działania ;-)

W tle leci prezencik kolejny dla małego muzyczka z płytki "Mozart dla bobasa".
Jeśli chcecie to przegram i powysyłam dla Waszych brzuszków ;-) Dajcie tylko znać.

Cześć Ewa właśnie mam dylemat czy jestem grudniówką czy listopadówką? Termin mam na grudzień ale z pewnością urodzę w listopadzie boOlek troszkę się pcha na ten świat.

reklama
witam

nie wiem czy nadrobie, ale wiem ze zdalam egzaminy...ufff...szkoda ze tak malo czasu do pazdziernika zostalo
pozstaram sie choc troche nadrobic ale nie wiem czy dam rade

pozdrawiam

Do góry