reklama
dotaZ
Fanka BB :)
:-);-)Nie ma to jak gang mamusiek z burza hormonow i podwojona sila Kacha
Ale ja mam dziś zmienny nastrój....o matko...muszę coś porobić, bo chyba mam za dużo energi i juz na psie się wyładowuje...
:-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
:-);-)
Ale ja mam dziś zmienny nastrój....o matko...muszę coś porobić, bo chyba mam za dużo energi i juz na psie się wyładowuje...
:-)
Hehehe Dota to weź psiaka na długi spacerek ;-)
Napewno obojgu Wam się lepiej zrobi (co ja gadam, trojgu) :-)
Viki jeśli chodzi o prasowanie to możesz mi je podrzucić ;-) Nudzę się jak mops, a już chyba wszystko co miałam do zrobienia w domu to zrobiłam ;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehe Dota no to faktycznie lepiej troszkę poodkurzać ;-)
A my zaraz uciekamy do Wawki odebrać listy z mieszkania i powkurzać się na poczcie w kolejce po odbiór listów poleconych ;-) Teoretycznie kobiety w ciąży powinny podchodzić bez kolejki, czasami nawet panie z okienka same mnie proszą poza kolejnością, ale niestety nasz naród jest taki, że od razu są wielkie wojny, no bo jak to, przecież ciąża to nie choroba i też mogę postać ;-)
Podobnie jest w środkach komunikacji miejskiej, większość osób ustępuje, ale niestety zdarzają się też takie, które udają, że nie widzą ;-) Kij im w nos, myszy je zjedzą ;-)
A my zaraz uciekamy do Wawki odebrać listy z mieszkania i powkurzać się na poczcie w kolejce po odbiór listów poleconych ;-) Teoretycznie kobiety w ciąży powinny podchodzić bez kolejki, czasami nawet panie z okienka same mnie proszą poza kolejnością, ale niestety nasz naród jest taki, że od razu są wielkie wojny, no bo jak to, przecież ciąża to nie choroba i też mogę postać ;-)
Podobnie jest w środkach komunikacji miejskiej, większość osób ustępuje, ale niestety zdarzają się też takie, które udają, że nie widzą ;-) Kij im w nos, myszy je zjedzą ;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Kacha w Krakowie to wielu jest takich, którzy udają że nie widzę ciebie. Ostatnio jechałam autobusem: ja z brzuszkiem naprawdę widocznym i małym Stasiem przy nodze i nikt tyłka nie ruszył by nam ustąpić.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
No cóż, wszechobecna znieczulica i brak wychowania nam się kłaniają
Często zdarza się też tak, że to ja muszę dawać przykład, np. wchodzi starsza osoba, ja się podnoszę i dopiero wtedy komuś głupio się robi i każe mi siedzieć i sam miejsca ustępuje...
Niestety prawda jest taka, że w naszym narodzie zanika powoli szacunek do pewnych spraw i my jako przyszłe mamuśki nie możemy na to pozwolić ;-)
Hm, ale się ze mnie moralizator zrobił ;-)
Często zdarza się też tak, że to ja muszę dawać przykład, np. wchodzi starsza osoba, ja się podnoszę i dopiero wtedy komuś głupio się robi i każe mi siedzieć i sam miejsca ustępuje...
Niestety prawda jest taka, że w naszym narodzie zanika powoli szacunek do pewnych spraw i my jako przyszłe mamuśki nie możemy na to pozwolić ;-)
Hm, ale się ze mnie moralizator zrobił ;-)
reklama
belka ja też jeżdze autem i na szczescie nie mam potrzeb dalekich wyjazdów, bo musze przyznac ze jazda samochodem juz stała sie dla mnie uciążliwa najbardziej wkurza mnie to ze musze odsuwać siedzenie by wygramolic sie z auta