reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kochane w kolejny weekend :-)
Asmodis gratulujemy zdanych egzaminów, teraz będziesz mogła częściej z nami tutaj siedzieć :tak:
Weroniczko widzę, że z Ciebie też ranny ptaszek, chociaż się domyślam, że Twoja bezsenność ma na imię Staś ;-)
Ewciu jeśli chodzi o płytkę to my damy sobie na wstrzymanie, Oliś raczej nie reflektuje w muzyce poważnej... Dziwne, ale najbardziej lubi stare polskie utwory... Hm, chyba po kimś to ma ;-) Zauważyłam, że najbardziej aktywny jest przy piosenkach Klenczona, tym bardziej jak jeszcze ja mu śpiewam (no powiedzmy, że to jest śpiew) ;-)
Weroniczko za Twoją radą ruszamy z Oliśkiem i z Tomkiem od 6 października na basen :-) Trzeba czasami rozruszać te stare zgrzybiałe kości ;-)
Miłego dzionka Dziewczyny i Maluszki, oby Wam wszystkim przyświecało słoneczko cały dzień :-)

Ps. A co się dzieje z Agatką?? Chyba Jej tu wczoraj nie było??

reklama
Witajcie!!! Witam nowe koleżanki!!!:-):-):tak:

No Asmodis ale długo Cię nie było....gratuluje zdanych egzaminów!!!:tak:

Pryzybela dziękuje serdecznie za zdjęcia, są śliczne!!! Może dasz się namówić aby pare z nich wkleić do naszego albumu rodzinnego:tak:

Dziewczyny miłej i spokojnej soboty!!!;-):-)

Papapa;-)

oj ranne ptaszki bo mój budzik Staś jak zwylke nie nawalił i pobudke miałam o 6.30 :)
Ale nie ma nic fajniejszego niż na dzień dobry buziaczek od ukochanego syneczka.

Normalnie oszaleję z tą moją rodzinką ;-) Jak tylko wszyscy się dowiedzieli o moim wyjeździe to mam masowe ich odwiedziny w każdy weekend. Dzisiaj przyjechali do mnie wszyscy dziadkowie i babcie ;-)
Babcia ze strony taty przeszła sama siebie, przywiozła mi ze sobą ogromniastego indyka, bo mam się przecież dobrze odżywiać... Wszystko byłoby ok, ale ten indyk jest żywy i właśnie chodzi sobie po podwórku, a moje kochane suczki go obszczekują i ześwirować można ;-) A że indor jest żywy także i on będzie u nas miał już dożywocie, bo przecież nikt go nie tknie ;-) Także w ten dziwny sposóbn nasza rodzinka znowu się powiększyła :-)

Weroniczka potrzebuję twego kodu, bo chcę wysłać poleconym, aby nie zaginęła przesyłka ;-)

Kasiu no prezent od babci niesamowity :-):-):-) mocno oryginalny :-):-):-)

Witajcie kochane!
Ja podobnie jak Weroniczka pobudke mam ostatnio kolo 6.30-7.00.jak maly pospi chwile dluzej to sie czuje wyspana jak nie wiem co.Dzisiaj niestety jak codzin pobudka przed 7ma i strasznie dzisiaj niewyspana jestem.
Kasiu super masz ta babcie widac nie chciala zeby ktos pomyslal, ze indyk nieswiezy;-):-D

Cześć mamusiom z gangu BB.
Ewcia to są zastrzyki ze sterydów. Podaje się je po to aby przy zbyt wczesnym porodzie rozwineły się pęcherzyki płucne u maluszka żeby mógł samodzielnie oddychać. Dzisiaj się właśnie xle po nich czuję. Mam wielkie wypieki i temperaturę. Nocka fatalna. zaraz dzwonię do położnej bo mam schizy. ja się bólu nie boję, ze mną niech się dzieje co chce tylko żeby maluszkowi nic nie było. Ach mówię wam trzy światy z tymi dzieciokami.

reklama
Do góry