reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A u nas tak jak DotaZ pisze ladnie i slonecznie choc jeszcze pare stopni wiecej i byloby bossko;-)
Zaraz sie zwijam i jade do kolezanki i do miasta z Witkiem.Co do malego to uparlam sie wczoraj na ostateczna decyzje w sprawie imienia.Maz ciagle zwlekal i nic mu nie pasowalo.Przycisnelam go wczoraj i w koncu wieczorem padlo na Antka:tak: Powiedzialam ,ze juz teraz ma nic nie wymyslac bo sie i tak nie zgodze:-D

reklama
No widzisz Aneczka i podjęłaś w końcu męską decyzją ;-)
Ja się zastanawiam jak dać Oliśkowi na drugie, miało być Oskar, ale chyba jednak zmienię na Tomasza ;)

Cześc dziewczynki.
U mnie nawet całkiem ładna pogoda. Właśnie przed chwilką dostałam od młodego tak okropnie po nosie że aż się rozryczałam z bólu. Tyle tylko że zrobił to przez sen. Normalnie szok. Mam zamiar iść dzisiaj na małe zakupy dla maleństwa bo chyba już najwyższa pora coś zacząć gromadzić. Tylko że nie pamiętam zabardzo co mam już po Stasiu bo część ubranek pooddawałam a cząść jest obecnie u koleżanki. Ale napewno nie mam nic co by było na typowo zimowe dni bo Staś jest z maja.
A co do imion to dla dziewczynki będzie Małgosia a dla chłopca nie mam pojęcia ale chyba pozostanę przy Tadziu bo naprawdę nie ma już imion męskich które by mi sie podobały a nie występowały wśród najbliższych dzieci.

Aneczka nasz Krzysiu bedzie miał na drugie Antek (po dziadku) i powiem Ci, że bardzo mi sie to imie podoba...Drugi synek u nas bedzie Antek...to tak ładnie brzmi:tak:Chyba taka jedna lekarka w "M jak miłość" ma Antka i mówi - Antoś:-)Zawsze mi się to podobało;-)

Weroniczka a Małgosia tez bardzo ładne imię, Tadek dla mnie kojarzy się z osobą którą źle wspominam...no i dlatego jakoś mi się nie podoba, ale bez urazy....wiesz jak jest;-):-DNo ale może dzieki Twojemu Tadkowi bedzie mi się to imię dobrze kojarzyło:-)

Ewcia wczoraj miała problem z załączeniem załącznika wiecie co ja też mam problem... tez mi wyskakuje ten cholerny czerwony pasek i nie idzie zdjęcia wrzucic.... juz połowe załączników skasowałam i ****** dalej nie da rady!!!! A nie chce skasować wszystkich bo mi poznikają fotki z wątków, min. z galerii brzuszków:wściekła/y:
Porażka totalna, co jest grane, znowu coś pozmieniali na BB i beznadzieja jest!!!

;-) witajcie!
o 6 rano była mega mgła za oknem, jakby śnieg spadł ;-)
a teraz słoneczko zagląda do mnie ;-)

Aneczka, Weroniczka - imionka fajne dla maleństw wybrałyście ;-)
Nasi znajomi mają Antka i Antosię ;-) na którą wołają Tosia.

Wiki już 1 wywiadówka? Po tygodniu? Szybko was wzywają do szkoły ;-)

No Ataata witaj w klubie problemów z załącznikami.... ;-(

;-) Kasiulka hi hi no jak to na wsi ;-) Uciekło z Ursynowa, przeszło przez las Kabacki i jest u mnie. Jakby nie awaria z załącznikami to bym wkleiła fotkę.

reklama
Do góry