reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam sie i ja!
Rany jakiego mam lenia dzisiaj:zawstydzona/y::eek:Mam do was pytanie apropos poczty polskiej.
Czy w waszych miastach tez sa teraz problemy z dostarczaniem przesylek? U nas jest makabra w Gdansku.Priorytety dochodza po tygodniu a ostatnio w ogole nie dostarczaja do domow przesylek i trzeba ich szukac po numerach nadania na poczcie:angry::no: Tragedia dla mnie bo duzo zamawiam z allegro i teraz musze szukac po trzech gdanskich pocztach gdzie to dotarlo i jezdzic po paczki tam.

Dziewczynki wróciłam właśnie z USG i dzidzuś jest zdrowy, prawidłowo się rozwija, wiek taki jak powinien być. Jestem poprostu przeszczęśliwa bo tak bardzo się bałam, bo w trzecim miesiący wyszedł niedobur kwasu foliowego u mnie. Ale na całe szczęście jest dobrze. Dzidzia do mnie machała rączkami i właśnie piła wody płodowe:tak: A płci nie znam bo jednak stwierdziłam że nie chcę. Niech będzie niespodzianka.

witajcie Dziewczynki!

Weroniczko super, że u Was wszystko w porządku :-) Ciesze się bardzo :-)

Kochane, dziękuję za słowa otuchy :tak:
łykam (a raczej rozpuszczm pod językiem) engysol, pije ziołowy syropek i rutinoscorbin, jak na razie bez zmian. całe szczeście nie dopadła mnie gorączka. temperatura w normie. dodatkowo przeziębienie dopadło i mojego męża, więc u nas szpitalnie...

Aneczka u nas brakuje listonoszy i ludzi do pracy na poczcie. rekord to przesyłka polecona szła ponad miesiąc... napisaliśmy reklamację, ale co z tego. jeden wielki bur... mają na tej naszej poczcie. w kolejce stoi się minumum godzinę! horror.

miłego piąteczku. u nas zimny i deszczowy brrrr...

Witajcie!!!:-);-)

Weroniczka cieszę się, że wszystko dobrze z maleństwem:-).Aneczka ja też ostatnio czekałam trochę na przesyłkę...tak więc to chyba ostatnio normalne, no niestety...
Ewa to się kuruj, zdrowiej szybko!!!

Dobra, ja powoli szykuje się do dentysty....

papapa

reklama
Do góry