reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc Dziewczynki!
Widze, ze dzisiaj pusto i smutno tutaj.... Ja tylko tak sobie podgladam, bo mam meza bratanice w domu i nie moge z niej oka spuszczac, bo mi kota skrzywdzi, albo mieszkanko zdemoluje...
Agatka, masz racje, ze samotnosc, zwlaszcza w ciazy to straszna i przykra rzecz. Ale nosisz w sobie taki skarb, ktory bedzie Twoim promyczkiem przez cale zycie. I powiem Ci szczerze, ze temu Twojemu facetowi chetnie bym do tylka nakopalaz za to, co Ci robi...Przepraszam za takie wyrazenie, ale wkurzaja mnie tacy faceci bez serca. Az ciezko to komentowac...

reklama
Witajcie dziewczynki w ten śwąteczny dzień!
U nas obiad imieninowy u moich rodziców, a teraz pakowanie ;)
Jutro zmykamy do Sopotu. Powrót w niedzielę.

Ściskam Was mocno, a najmocniej Ataata Ciebie i Twego maluszka!
(P.S. Nic nie pisze na głównym Ataata, bo rozmawiałyśmy na innym wątku.)

Witajcie Kochane tego upalnego sennego dnia ;-)

Agatko, będziemy się o Ciebie martwić, bo jeszcze do niedawna nasza sytuacja była bardzo podobna i domyślam się co odczuwasz... I najgorsza jest ta bezsilność, że nie wiemy jak Ci pomóc...

Dzisiaj wieczorem mam usg 4d, zaczynam się cholernie bać, będzie przecież widać wszystkie rysy twarzy i boję się, że ujrzę coś czego wolałabym uniknąć...

witam was moje kochane i pozdrawiam z palzy we wladyslawowie:-)

widze ze smutki zagoscily na forum i tak jakos pustawo tu ostatnio....

agatko, prosze cie abys pomyslala o swoim dzieciatku, bo ono w pelni potrafi juz odczuwac twoje nastroje, wiec nie smutaj sie bo ta mala istotka niedlugo wypelni caly twoj swiat:tak:

kasiu trzymam kciuki za twoje usg i wierze ze bedzie wszystko dobrze

a my plazujemy sie, troszke zlapalam juz kolorku i powiem wam ze na plazy jest tyle kobiet w ciazy ze to jest szok:szok: ...wiec chyba poczatek roku byl owocny w fasolkowanie:-)
ja oczywiscie zakrywam brzusio i dbam o to by moja dzidzia sie nie przegrzala, wy tez dbajcie o siebie, a ja tymczasem uciekam bo wybywamy na jakies zakupki bo dzis troszke pochmurno i ucieklismy z plazy bo zaczelo kropic...

buziam was wszystkie

Ataata, widzisz, bez Ciebie zupelny zastoj na Grudnioweczkach!!!!:-( A martwic sie, to i tak bedziemy, bo jestes jedna z nas i chcialybysmy, zebys byla zadowolona i szczesliwa, chocby z tego malutkiego powodu, ktory nosisz pod serduchem.
Viki, tylko pozazdroscic wakacji:) i oby spokojnie i milo uplynely:)
Kasia, czekamy na relacje i jak zwykle trzymamy mocno kciuki!
Ewa, gdyby nie imieniny moich babc, to bym zapomniala, ze w Polsce swieto i wolny dzionek:) Milego, weekendowego wypoczynku!!!

Kochane nic mi się nie chce...
Mam totalnego doła po usg...
Szanse są pół na pół... Jak znajdę chwilkę to zeskanuję wyniki i wrzucę je w całości na wątek, bo nie mam siły nic pisać...
Chce mi się tylko wyć....

reklama
witam
Ataata...wielki buziak na przywitanie. mam nadzieje, ze dzis z Toba lepiej

ja dzis na usg...niemoge sie doczekac...jejku, troche sie martwiem, mam nadziejeze ze bedzie wszystko dobrze i moze jesli dzidzia pozwoli dowiem sie czy bedzie chlopiec czy dziewczynka

Do góry