reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja tam krzyczec nie bede na ciebie Kasiu no chyba ,ze sie nie pochwalisz;-)
Ewa rozumiem Twoje doly i obawy ale to zupelnie normalne w ciazy i kazda niestety to dopada.mam nadzieje,ze szybko ci przejdzie.Masz zdrowa dzidzie i juz niedlugo bedziesz tak szczesliwa jak ja na tym zdjeciu;-)

Taki zwykły kojec kupiłam, ale cena przystępna, kolor ładny, więc się oprzeć nie mogłam ;-)
beztytuuqv4.png

Cały czas się zastanawiam skąd ten ból jajnika i to tylko lewego, prawego nawet nie czuję, Wy też tak macie??

Kasiu fajnie wyglada ten kojec ale spytam tylko czy ma regulacje wysokosci?
Ataata ja tez chyba kupie cos podobnego ale na kolor sie nie zdecydowalam jeszcze.;-)

hej dziewczynki ;-)
Kasia fajny kojec, no ale powiele pytanie Aneczki czy ma regulowaną wysokość?
My też jakieś dwa tygodnie temu zakupilismy łóżko. Miało być pod kolor pokoju - zielone, ale zostało wybrane granatowe ze względu na funkcjonalność.

Wizyta dziś przeciągnęła się do 1,15 h! Zebrało się mojej Pani dr na plotki i utyskiwanie na nfz... No ale sprawy najważniejsze - u mnie w środeczku ;-) wszystko na 5. Poskarżyłam się na mocno napinający się brzuszek, i dostałam Kalpizol na "uspokojenie macicy".

Widziałam też dzidziusia. Pięknie wypiął się i... potwierdził swoją męskość w 100%

Kasiula co do jajników to znalazłam podobne pyt. w necie. kopiuje Ci całość.

Bóle jajników w ciąży.
Witam Jestem w 4 tyg.ciąży (3 testy pozytywne)i zastanawiają mnie bołe jajników,zdarzają sie około 10 razy dziennie są dośc silne i trwaja ze 2 minuty...mniej wiecej takie jak przed okresem...jestem za granicą i dopiero czekam na wyniki krwi i na wizytę u lekarza (wszystko trwa bardzo powoli)i nie wiem czy mam sie martwić czy nie??? Odp. Pewnie nie jajników,a więzadeł.

Ewa rozumiem Twoje doly i obawy ale to zupelnie normalne w ciazy i kazda niestety to dopada.mam nadzieje,ze szybko ci przejdzie.Masz zdrowa dzidzie i juz niedlugo bedziesz tak szczesliwa jak ja na tym zdjeciu;-)

Aneczka wspaniała fotka! i ile z niej płynie miłości, aż się rozczuliłam...
Dzięki za dobre słówko :tak:

reklama
Do góry