reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

KOBITY!!!!

NAPISAŁAM SPRAWOZDANIE!!!! JUUUUUUUUPI!!! Jutro tylko kosmetyka i mogę oddać. Fakt, że to tylko do dyrektora. Jeszcze mi zostało do komisji, ale to do 30 czerwca. I tak mam najgorszą robotę za sobą, bo teraz to wszystko z 3 lat musiałam zebrać w kupę i opisać. Uffffffff.... Robię sobie dwutygodniowy luz... będę sprawdzać klasówy, hehehee
Kata, Ty to masz intuicję:-)
Jutrzenka, współczuję babci. Starość to jest coś, co nie wyszło Panu Bogu:-:)-:)-(
Kasiamaj, nie wojuj bardzo. Kubuś jakiś rozbrykany się zrobił, co? Ja wiem, że doły same przychodzą, bo też ostatnio miałam. Teraz dałam se na wstrzymanie i jest w miarę ok.
Mam do ciebie pytanko. Jakie te buciki domowe ma twój Kubek? Nie przebrnę teraz przez taką ilość postów, żeby je odnaleźć, więc jak możesz to daj namiar:-)
Alex, i jak wygląda nowe łózio Oliwiera? Takie jak na zdjęciu?
Kacha, nawiązując do twojego pytania o dywan Olisiowy i Filipowy - u mnie się nic nie mechaci. Jedyne co mi w nim przeszkadza to to, że ciężko się go odkurza, bo "dkleja" się od podłoża:-( Nawet przykejenie go do podłogi nic nie dało.
Stefanio, dzięki za przyjęcie mnie do grona znajomych na NK:-)
Paula, ale Julka urosła:szok::szok::szok::szok:
Mój to taki kurdupelek;-)
Dota, Ty gołębiarko:-)
Elcia, myślałby kto, że ty taka pruderyjna;-);-);-);-):-p:-p:-p:-p
Weroniczka, ale ci fajnie, że masz takie miejsce w górach, gdzie możesz wyjechać z dzieciaczkami. Poniekąd zazdroszczę.

I nie wiem co jeszcze. Buziolki
Bisous13.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka wieczorem :-)
Maly spi. Ale jeszcze u nas. Lozeczko co prawda zlozone, posciel przeniesiona, ale jeszcze nie obmyslilam taktyki, jak sie do tego wszystkiego zabrac....:sorry2::sorry2:
Asia- tak, takie jak na zdieciu. :tak: No i gratki za zakonczenie sprawozdania....:tak::tak::happy:
Stefanka- ja to mam w ogole schize, ze strace zdiecia Oliwierka i systematycznie zgrywam na kompa, a z kompa i tak co jakis czas na plyty..... A moze da sie jeszcze cos zrobic?
A moj Olis tez te dziecinne biszkopty angielskie je....:tak::tak::tak:

No i co dalej, to juz nie pamietam....:zawstydzona/y:

hej melduję swoją obecność :tak: na nocnej zmianie.
EDYTUJĘ-
Pryzybela-to fakt życie sobie bez niego nie wyobrażam co do pogadania z kimś to najblizej mam rodzinkę mamy 6km.ode mnie.a tak to moją sis i rodziców swoich i J 25km.
Kata-dzięki za pozwolenie:tak:
Joanna-ja też czytałam wszystko od literki do literki
Jutrzenka-dzięki za miłe słowa-co do babci to szczerze współczuję i rozumiem co czujesz!!!-u nas to samo -pamiętasz jak pisałam o mojej babci-teraz już tylko leży i trzeba ją przebierać jak małe dziecko.cały czas ktoś musi być w domu przy niej.ciężko tak -ale jakoś trzeba pomagać i być przy takiej osobie.
Ewedja-dobrej nocy
Aśka-nie ma sprawy.wpisz sobie
Producent obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie skórzane dla dzieci. (wielkość liter tak jak podałam bo inaczej może Ci nie wyskoczyć)-a fotkę wrzucę jutro-ok? bo teraz musiałabym szukać tych kapci a nie wiem gdzie Kuba je zostawił :confused::-D:tak:-jutro na pewno Ci prześlę.
a jak maska?-pisz szczerze-pomogła coś??? czy okazała się do kitu?-powiem Ci że ja dużo żeczy mam właśnie z tej firmy; jak byłiśmy zakupiłam cały wóż żele pod prysznic,płyny do płukana,pianki do golenia-wszystko.-Kuzynke mam tam blisko to tylko mi poleca nowości.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry