reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka- to nie zanik pamieci, to brak poczucia czasu....:-):-D
A jakie to jeszcze jedno wazne wydarzenie, he? Cos mi tu romantyzmem i mistyka zajechalo....
Nie ogladalam tego programu.... Ogladalam zostan brytyjskim przyjacielem Paris Hilton....:-D:-D:-D

reklama
dla mnie ta paris w tym tandetnym programie to dnooo. a tutaj byli prawdziwi przyszli krolowie hehe w nastepnym odcinku beda wyjawiali swoim sympatiom ze sa wlasnie ksiazetami hhehe dobre nie ?? jeden jest gejem nawet...

no to on nie powinien mieć wybranki tylko wybranka
Gay_Mariage_Hommes.gif

hej
witam u nas wreszcie słonko sie pokazało
tylko kubek zastrajkował i nie chce znowu do nocnika robić cis mu sie odwidziało

strasznie dużo produkujecie tych stron a ja szczerze mówiąc nie za bardzo mam czas na ich czytanie tak wiec wybaczcie nadrobie przy odrobinie wolnego czasu:-D

dzien dobry

tak tak grzechotka w koncu słonceza oknem !!!!!!!:-)

a my na 11 idziemy na zaległe szczepienie odra swinka rózyczka....czy któres z waszych dzieciaczkow mialo po niej jakiej objawy uboczne????

poza tym ja od kilku dni zmagam sie z zapaleniem zatok i dzis juz oddycham jak czlowiek bo bylo strasznie.
reszta narazie zdrowa, tfu tfu oby nie zapeszyc.....

damian zaczyna mi dorastac i w ciagu ostatniego miesiaca strasznie wydoroslał...
kurcze mowie wam , nie dosc ze poszły w odstawke niektore zabawki, nie ogląda juz bajek, dobranocek, itp....jedyny minus ze zaczyna sie troche buntowac..

nawet zastanawialismy sie z V czy on się przypadkiem nie zakochał bo wiecznie jakis zamyślony, rozmarzony...
mowie wam troche sie boje bo ten etap dojrzewania moze byc trudny dla wszystkich domownikow haha

no a z pawłem to mamy taki problem ze musimy chowac wszelkie jedzenie bo wciaz chce jesc...nawet owoce nie mogą lezec na stole bo bedzie stał przy nim, i wył w nieboglosy....

milego dnia mamuśki

hej:-):-)

viki- u mnie to samo Łukasz zaczyna nawet dobijać się do lodówki, ale nie może jej otworzyć i jest czarna rozpacz:szok: zdrówka dla ciebie zatoki to okropna przypadłość i do tego bolesna:baffled:
grzechotka- to fajnie że macie słoneczko, u mnie sypie śnieg i jest straszna zamieć :baffled::baffled::baffled: kiedy będzie wiosna:sorry2:
jutrzenka- strasznie przykro mi z powodu babci:-(
asia- gratulacje skończonego sprawozdania:tak::tak::tak:
kasiamaj- chyba nie przeczytałaś całkiem bo mi nie odpowiedziałaś, obraziłam się:-:)dry:;-)
NonNon03.gif

stefanka- ale macie fajną pogodę:happy: daj trochę

reklama
witam

gdzie Wy macie to slonce :angry::angry::angry:, u mnie to chyba halny wieje i do tego taki zmrozony snieg lezy :angry::angry::angry:

Viki zdrowka zycze, i powodzenia na szczepieniu, u nas nie bylo zadnych objawow po szczepiennych

Asia gratuluje napisanej pracy :tak:

i tyle bo nie mam weny :crazy:

milego dnia

Do góry