reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry

już jestem po nieobecności-ale miałyście wenę na pisanie?no nic przebrnęłam przez wszystkie strony dzielnie.tak to już jest że jak się długo człowiek nie udziela to potem ma za swoje i musi tyle nadrabiać! :tak::-)
dziś już jest lepiej choć-szału można dostać -jakoś wszystko mnie przytłoczyło,a na dodatek nie mam tu nikogo z kim można byłoby pogadać(chodzi mi na live)-no oprócz BB.-bo Wy tu jestescie.
wczoraj to myślałam że eksploduję-tak mi się gotowało
naszło na siebie wiele zdarzeń i sytuacji.-np.wczoraj jadąc na aero-babka mi wyjechała na krzyżówce.myślałam że ją pacnę-bo upierała się że to nie jej wina!!!-dzięki Bogu nic się nie stało-ale hamując mało sobie łba nie rozbiłam o przednią szybę!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-nie zdążyłam dojechać na ten aerobic-J do mnie dzwoni że Kuba już pół godz płacze-no i co on ma zrobić....??????
jak wróciłam to miał chyba pretensje-nie wiem o co???-bo znów się posprzeczaliśmy co do Kuby zachowania.-i jeszcze kilka drobniejszych zdarzeń.......
no nic-jakoś się uspokoiłam....
siedze tu sama (w domu)nie ma do kogo za bardzo wyjść i pogadać-Kuba ma jakiś dziwny okres sknercząco-piszczący....i czasem mam dość!a to potęguje doła....
na dodatek ta pogoda-dobijająca!!!-dziś to już masakra!!!!
307.gif

nawet na dwór wyjść nie można!!!!
dzięki dziewczyny za miłe słowa!-w moim kierunku.:tak:
pisałyście o imianach dla dzieci-u nas miałbyć Filip albo Jakub a dziewczynka Zuzanna.teraz jak będzie dziewczynka to zostanie tak jak jest Zuza a chłopak chyba Szymon?

Aga-dobre z tym kadrem!!!
Asia-weż się nie daj dołom-jak same dopadają....
AgnieszkaK-nie znamy się ale witaj :happy:
Stefanka-dzięki (za te zdjęcia)
Jutrzenka-jak Twój brzuch-mam nadzieję że dobrze??
Paula-pewnie że bym zakopała-tylko skąd spycharkę wziąć???-jak nam robili na około domu meliorację to były dwie,a teraz....Świetne fotki Julci-jak fajnie sobie siedzi i ogląda TV.a no i trzymam za Amelkę.
Grzechotka-proszę bardzo :tak::-)-wybieraj-którą chcesz-albo weż wszystkie.
j27.jpg

AgnieszkaKK-witaj-ja już Cię gdzieś widziałam :-)
Elcia-trzymam kciuki za Dominika.-żeby wszystko było ok!
Kata-mogę czasem pożyczyć coś z Twoich Emocińskich???:-):confused:
co do imienia Wojtek-to mój tato tak ma na imię.:tak: co do sąsiadów to jak będą się godzić -to Ci wszystko pospada :-D:-D:-D
Dota-dobre z tym kawałem-uśmiałam się-dzięki.

reklama
Lozeczko przyszlo:tak::-) Dopiero teraz, wiec sie nie mylilam, ze bedzie pozno i caly dzien zmarnowany.... ale przynajmniej troche posprzatalam i popralam.
A wiec stoi sobie, ale jeszcze w pudle, potem P musi sie zajac zlozeniem, no a potem jak bedzie gotowe strzele fotke....:-)

Kasiamaj- bardzo mi przykro, pech jakis....:-( Jutro bedzie lepiej....tego zycze w kazdym razie:tak::tak:

Dota- nie mytalam czy dostawcy chca na golebia, bo mieli jakies wiezienne tatuaze....jakies lezki pod okiem i na dloni, bleee :errr::errr:. Dalam im Twoj adres....

Ojjj, znowu naprodukowane, ze mam co czytac zanim sie wdroze:tak::-). A moja dziewuszka dzisiaj bunt robi i nie chce spac przed poludniem, wiec pewnie dopiero po obiedzie ja poloze:baffled: A szkoda bo myslalam, ze ja na spacer wezme bo wyjatkowo ladnie, a trzeba wyjscie przesunac, bo na dworze nie ma szans na zasniecie, bo za duzo ciekawych rzeczy sie dzieje;-):-)
No wiec chociaz dziendoberek i sie za dalsze czytanie biore!

kasia ja mam to samo z Gaja ale wlasnie ja posadzilam w foteliku z ciastkiem w lapce przed tv i mam chwile spokoju hehhe wiem to podle z mojej strony ale chce chociaz chwile odpoczac po pracy...

No to finisz z czytaniem, obiadek prawie gotowy, dziecko w koncu troche spi - zyc, nie umierac;-)
Hehe, dobre te kawaly byly dziewczyny, musze R sprzedac:-D
Kasiamaj bidulo, nie dziwie Ci sie ze po takich przygodach ciezkie chwile masz, ale wszystko minie i bedzie lepiej:tak: A bez tego skrzeczocego, piszczacego i wiszacego u nogi robaczka, to Ty juz na pewno zyc nie potrafisz:-)
A rozumiem Cie z tym ze nie masz do kogo na live dzioba otworzyc, bo u mnie to samo (niby skype zostaje, ale to nie to samo:baffled:).... Jedyny plus z tego ze z podwojnym utesknieniem czekam na powrot R z pracy:-p (ale sie pocieszam, co???? hehe)
Stefanka u mnie to tez sprawdzony numer -dac dziecku cos dobrego do jedzenia i laba do poki nie zje:-D (oczywiscie czesto po tym kupa sprzatania:tak:)

A ja to chyba rekordzistka z testem, bo dopiero 13 maja zrobilam i dwie piekne, grube krechy wyszly:szok: (jednak u mnie 13 najszczesliwsza z mozliwych;-))

Paula, Elcia gratki cioteczki!!!! U mojej sis jeszcze nie wiadomo co bedzie bo termin dopiero na pazdziernik, ale jak widac wyjatkowo "plodny" ten rok:-D

Fajowe, te emotki macie...chyba tez sobie poszukam;-)

sylwia jak się w ogóle czujesz? mała mocno daje czadu? :-)
kasia ty się babo nie pytaj tylko korzystaj! to nie jest moja własność ;-) i cieszę się, że chandra mija
Bisous15.gif

alex to czekamy na jutrzejsze nowyny :-) zajrzę z samego rana ;-)
stefcia pryzybela dołączam do was! też tak robię... tylko muszę kombinować co jej posmakuje - bo wiecie moja to smaki ma :-D
i to wcale nie jest podłe stefcia - to jest NORMALNE i jak nie używam wielkich liter tak se teraz pozwolę
Accord06.gif

reklama
moja to zajada takie angielskie biszkopty dla dzidziusiow. one sa troche wieksze niz polskie nie nie sa takie slodkie itd. ale za to pozniej jest brudna calusienka...
czasami jej daje takie ciastka misie tez wiem ze sa w polsce z nestle chyba ?? ale te misie jej tak bardzo nie smakuja.
ja jestem zalamana i zla bo nagle moj memory stick zaczal pokazywac ze potrzebuje formatowania i kolega mi powiedzial ze to juz koniec i stracilam wszystkie zdjecia...

Do góry