reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej wieczorkiem

kasiamaj- no to miałaś przeżycie, dobrze że nic ci się nie stało:tak:
kata- mam kawałek drogi 20 km w jedną stronę czyli razem robię 40 dziennie:szok:
pryzybela- ja też późno test zrobiłam ten szczęśliwy bo pierwszy 30 marca był negatywny a 21 kwietnia już były 2 kreseczki:-)
stefanka- kurczę szkoda zdjęć, wiem co czujesz, mój mąż kiedyś stracił wszystkie zdjęcia z pobytu w Krynicy zanim zrzuciliśmy na dysk(ale przez przypadek sformatował kartę):baffled:

ale mi się chce spać, normalnie padam chyba prędko nie dołączę do nocnej zmiany:-(

Hej Dziewczynki:-) Ja się tylko dzisiaj przywitam, bo Młody od rana tak daje po garach, że szok:szok: Nie spał w ciągu dnia i do tej pory nie wygląda na śpiącego:baffled:
Stefcia wiem co przeżywasz, jakieś dwa miesiące temu komp nam ześwirował, musieliśmy zrobić formata, bo nic się nie dało zrobić i też wszystkie zdjęcia w cholerę poszły:-( Dobrze, że przynajmniej na picassę je wrzucałam, ale to tylko zdjęcia Olisia, reszta sobie poszła w siną dal...
Miłego wieczorka Kobietki, może jeszcze tu wpadnę jak Młody zaśnie, pod warunkiem, że T. mnie nie podsiądzie:dry:

u nas wojna!!!
Kuba płacze....-bo spać mu się nie chce...i w łóżeczku też nie chce....a już jest w piżamkach a ja go nie chciałabym wysadzać z łózeczka bo zaraz na podłodze zacznie buszować.
idę....
wpadnę jak on odleci.
mam nadzieję że któraś jeszcze będzie....na BB....????

witam wieczorowo

Kasia wspolczuje :no::no:, jutro bedzie lepiej :tak::tak:

Stefanka wez nie wkurzaj ludzi z ta Wasza pogoda, u mnie dzis snieg z deszczem i taki wiatr ze leb urywa :angry::angry::angry:

Kurde a z moja babcia jest bardzo zle, nie chce tego pisac ale to juz koniec sie zbliza :no::no::no:. Miala amputowany jeden palec, potem drugi i dalej idzie martwica :no::no::no:, bylaby opcja obciecia nogi nad kolanem ale moze nie przezyc operacji i moze sie nie goic bo mam cukrzyce. Wiec to odpada, babcia ma silne leki przeciwbolowe, jest jak nacpana i trzeba z nia byc non stop i nawet w nocy czuwac :-:)-:)-(, rany jaka ona biedna, lekarz powiedzial ze martwica bedzie szla dalej i az do konca dojdzie i babcia odejdzie :no::no::no:. Az mi serce sciska :-:)-:)-(. Beda z nia wszystkie jej dzieci siedziec po 2 tyg, pierwsza moja mama i tu my mamy problem z Kuba, musze zagadac z R bratowa zeby mu zalatwila zwolnienie a jak nie to moj tata bedzie sie nim zajmowac ale u mojej siostry w domu z nia bo sam sie nie podejmuje bo trzeba przeiwnac naszykowac posilek i to by robila moja siostra (ona ma 3 dzieci z tym ze ten syn po wypadku wyjechal teraz ze szwagrem na turnus wiec ma lzej) a moj tata by sie nim zajmowal i z nim bawil. Kurde czemu takie ciezkie to zycie tej mojej babuni, wiem ze ma skonczone 90 lat ale czemu usi konczyc swoje zycie w takim cierpieniu :no::no::no::-:)-(

kobietki ja sie dzis witam i zegnam, jestem skonana jeszcze mam pelno zalatwiania urzedowych spraw z tym nowym mieszkaniem i jeszcze na dodatek dzis popoludniu udalismy sie do centrum handlowego i dopiero co wrocilismy, Zaki zasnal bez problemow i ja tez ide sie polozyc jutro poczytam co napisalyscie bo duzo tego jest

DOBRANOCKA :tak::tak::tak::tak:

p.s jutrzenka wspolczuje babci, moj dziadek tak zmarl w wieku 50 lat, nawet nie zdazylam go poznac :(

Ostatnia edycja:
reklama
jutrzenka biedna babcia i to samo co moja miała ale to było 13lat temu i miała 65lat:-(
stefanka normalnie mózg mi się zlasował od tego czytania te nasze dziewczyny litości nie mają:-D:-D
a i szogun pojawił się prawdo podobnie w kwietniu koło 10 bo termin miałam na 7stycznia:-D:-D

Do góry