reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ło rany kobity zasypiam na stojąco! :confused2: nie wiem czy przyjdę do pracy na nockę :-)
czy u was też tak sennie?

kacha tylko się nie utop! jakich argumentów użyłaś? chyba nie cielesnych? :-D;-)
stefcia te szelki to mi się z obrożą kojarzą :szok: jak je się zakłada? a ten plecak je jakoś maskuje czy co?
anetka ile w tym gipsie będzie chodzić? :-(
paula jestem coraz bardziej przekonana do tego sharpa ;-) made in japan jednak a nie czajna ;-)
co do namiotu - mamy mniejszy. zaraz wkleję fotki w zabawkach...
jutrzenka zazdroszczę ci tych zakupów :zawstydzona/y: ja to bym co miesiąc mogła coś zmieniać... fajnie się urządzać :tak:
eksperymentów się nie boję zwłaszcza jeśli chodzi o włosy. nawet na fryzjerkę się nie pogniewam jak mnie źle ostrzyże bo to nie zęby i odrosną
kasia ja fryzurę to prawie mam :-) tylko kolorek no i te boczki :wściekła/y: nie wiem co z nimi :confused:
pryzybela to normalne ;-) moja aż piszczy na spacerze jak widzi dzieci ale prawie wszystkie od niej uciekają :-( dobrze by było jakbyś mogła się spotkać z kimś kto ma dziecko w podobnym wieku, albo jakieś spotkania zorganizowane. ja umawiam się z kumpelą od miesiąca i się spotkać nie mogę :wściekła/y: jej córeczka jest z 13 grudnia
weroniczka :-D to teraz maślanki nie będzie przez najbliższy czas bo się przepijecie :-)

EDIT: stefcia dodam jeszcze do pary: brwi i rzęsy oraz body, pajac, śpiochy i półśpiochy :-D

reklama
kata woj moze ci sie to zle kojarzyc ale bardzo praktyczne sa te szelki no i gwarantuja ci ze dziecko ci nie zginie :) a to co ja znalazlam to taki plecaczek ze smycza :) uwierz mi ze jak dziecko ci upada to latwo i bezpiecznie jest podtrzymac na szelkach.
weroniczka nie przyjdzie na nogach bo ma za daleko i jest leniwa :( dalam jej pare funi na droge i kopa na popedzenie hehhe jak nie przyjdzie do piatku to jak w koncu przyjdzie mozesz ja opier... ze jest powolna heheh niestety wszystko w niej bedzie pomietolone bo ta paczka strasznie sie scisnela..

stefcia obawiam się, że u nas takich nie ma a są ładne i praktyczne z tego co piszesz :tak:
a tak na marginesie to fajna babka z ciebie! :-) taki łagodny masz wyraz twarzy ;-) w ogóle fajnie was wszystkie zobaczyć na zdjęciach :tak: a mam pamięć wzrokową i przynajmniej wiem do kogo posta piszę ;-)

Stefanka,bo mały perwersik od czasu do czasu jest wskazany;-):-p
Kata zachowałam się po prostu jak wredna małpa, już mnie tak to wkurzało, że poszłam do agencji i postawiłam sprawę na ostrzu noża. Zapytałam się co wolą? Czy żebym kupiła sobie nowy bajerancki prysznic i odliczyła od czynszu, czy mam zerwać umowę z ich winy (mam w umowie zapis, że agencja zobowiązuje się do napraw w ciągu 24 godzin), a w przypadku braku zwrotu kaucji czy mam skierować sprawę na drogę postępowania sądowego:crazy: Reakcja była błyskawiczna, przy mnie zadzwoniła babka do majstra, a chwilę po tym jak weszłam do domu i on się pojawił:-)
Zmykam, bo Na Wspólnej się zaczęło :-)

Ahooooj:-):-):-)

Urzędowe sprawy załatwione pomyślnie:tak: Tylko dwie godziny zmarnowane:baffled::baffled:

Stefanka ja mam takie szelki na spacery i jak dla nas jest super

Kata-woj a ja to niby nie fajna?:confused::szok::rofl2:

Weroniczka na pewno super to miejsce:-)

Wiecie co, zmęczona jestem:-:)-:)-( i chyba pójdę wcześniej spac:-:)-(

kata wiesz ja specjalnie wybieram takie zdjecia no i wiesz jedno na milion sie uda z lagodnym wyrazem twarzy hehe ale dziekuje :)

sylwia o was już wcześniej pisałam, że fajne babeczki jesteście :tak: a stefcię mam od wczoraj w znajomkach ;-)
kacha
Super08.gif

reklama
witam

Kacha to niezle sie zapuscilas przez ten czas, godzine druciakiem sie bedziesz szorowac :-D:-D:-D

Stefcia perwersja powiadasz?? z doswiadczenia Ci sie kojarzy :-p:-p:-p;-):-D

Kata powiem Ci w tajemnicy ze wiekszosc tych zdjec z nk to nie one tylko fotomontaz ;-);-);-),

Weroniczka :-D:-D:-D, a jakie mleko kupujesz chlopakom??, takie normalne i nic im nie jest ?

Kasia ale maly przysnojniak :tak:

Pryzybelka moj tez sie cieszy do dzieci :tak:

Iza ta babka co sie do Ciebie dobija na nk to ja :))), pisze jakbys nie kojarzyla :tak:

Do góry