reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

grzechotka
pablo wstaje o 6.20/30
idzie na drzemke o 9.00 spi 40/60 minut
pozniej idzie na drzemke o 13 i spi 40min/2h
no i wieczorem zasypia o 18.45/19:-)

reklama
mój koko-dzambo zasnął-może odeśpi tą nockę :confused::-(
Viki-no to masz dzielnego ucznia w domu :tak::-)-już tak ładnie mówi.-nasz to na buty woła "TI"-chyba miało być BUTI-ale wychodzi mu samo ti-za to pupa-woła bardzo ładnie :tak::-D

dziewczyny mam coś na wzmocnienie paznokci-dla tych które mówiły że mają słabe :tak:moja sis uczy się za kosmetyczkę i jej babka poleciła z którą ma zajęcia i która akryle i tipsy robi...mówi że polecana jest zwłaszcza po ich zdjęciu- postanowiłam sprawdzić :confused::happy:---ja stosuję przez miesiąc dzień w dzień -nawet po kilka razy i widzę efekty...a zwie się tak:
JOKO-bomba witaminowa-natychmiastowe wzmocnienie
do tego żeby wzmocnić płytkę na tą odżywkę można pomalować lakierem.

miałam coś jeszcze napisać -ale zapomniałam :baffled::rofl2::-p

witaj Alex ;)

Grzechotka to dobrze że karmi skalpela bo moja Julka sama żre karmę psa :baffled:

Sylwia racje... przydały by się płaczki i buziaki w emotikonach :tak::-)

No i u nas fatalna noc. Mała się obudziła z płaczem o 1:30 i nie spała gdzieś do 4 :szok:
Przynajmniej ja o 4 usnęłam a ona to nie wiem... :sorry2: no i nici z noszenia bo plecy mnie napierniczały, więc D przyszedł na ratunek (usnął przed kompem) i uspokoił ją. Więc pół nocy oglądałam teletubisie i jadłam chrupki kukurydziane... :dry::rofl2::-D
Zęby ją bolały. Psiknęłam Tantum Verde i dałam Nurofen więc uspokoiła się.

Viki normalizujcie się rodzinnie ;-):tak::-) No i gratki dla gaduły ;-)

Współczuję neprzespanych nocek:-(

Mój Marcel to nic nie gada:baffled: Nawet mama nie mówi:-( Tzn po polsku nic nie gada bo po chińsku to mu idzie wyśmienicie:-D:-D Nawet pyskuje:-D:-D

Kasiamaj pominęłam Cię.. przepraszam. :zawstydzona/y:
Co do wzmocnienia to i mi by się przydało ale i tak bym zapominała malować codziennie. Kiedyś używałam profesjonalnego utwardzacza po żelu NailTeek i było super, tylko takie bomby witaminowe też chyba trzeba po jakimś czasie odstawić żeby nie było odwrotnego skutku.;-) Ale dzięki. Może się przyda za jakiś czas ;-)

reklama
hhehe sylwai u nas tez po chińsku najlpepiej wychodzi choc mam wątpliwości czy nawet chińczyk go zrozumie hehehe chyba tylko inny grudniak:-D:-D

kuba mama gada ale tata n ie za to mówi paplel czyli skalpel hehehehhe
mój juz tez spi obiadek już dla niego gotowy dzis krolewicz zje łososia z folii z koperkiem ho ho nawet mamusia takich rarytasków nie ma :-D:-D

Do góry