reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jeszcze zauważyłam, że Oliś strasznie marudny jest w okolicach pełni;-) Jakiś wampir mi się trafił czy co:confused: Dobra uciekam, bo demoluje mi ławę :szok: Wziął młotek z zabawki i napierdziela w nóżki :szok:

Edit: Asia a co to sachol? Nic takowego nie widziałam:-(

Kacha-sachol to maść na dziąsła nawet dla dorosłych.
co do pełni to może i masz rację J ma takiego kumpla który 3 dni przed pełnią w czasie pełni i 3 dni po nie może spać :-:)no:

kasia a jaki macie aparat i kartę do niego?
zastanawiam się czy nie kupić pendriva ze stonki bo teraz jest w promocji: 8GB za 50 zeta ;-)
asia gdzie jedziecie konkretnie?

mój t. przy pełni nawija przez sen :baffled:

my mamy canona power shot-a A610
kartę ma SD
a czytnik właśnie na USB-imago digital-jakiś taki nijaki ale za tą cenę czyta wszystko-CF/MD SD/MMC SM/XD MS/MS-PRO
może znajdziesz na allegro taki?

ja pendriva dostałam gratis jak umowę podpisywałam na tel. ;)
no ale te z biebiaonki -warto -mój wujo kupił

Kata- z tym nawijaniem przez sen-to nie jest śmieszne!!! :-D:-p
mnie też się przytrafia :-D:-D:-D:-D-kiedyś coś mi się śniło-chyba gadałam -? -bo jak się przebudziłam dopowiedziałam sobie resztę (świadomie) bo wiem co mówiłam i położyłam się dalej spać :-D:-D:-D:-D:-D-rano pamiętałam co dopowiedziałam...........:tak::-D

powiem ci, że podobno stonka ma jedne z lepszych jeśli chodzi o urządzenia foto/rtv (mowa oczywiście o supermarketach i marce no name:tak:;-))
my mamy ms pro duo bo mam soniacza aparat. może by pasował :confused:

Kata, chcemy pojechać do Ryk (okolice Lublina) do chrzestnej Filipa, która zaprosiła nas na imprezkę imieninową. Przy okazji odwiedzimy teściów.

reklama
Kata-piasałam Ci to też czyta jakieś karty MS PRO.....
poczekaj-soniacza mają chyba moi teście-nie wiem nawet czy w biedronie nie kupowali??? a teraz oglądałam ulotkę też ma być jakiś aparat -chyba nawet sony
jeśli oni mają taki jak Ty to ten czytnik czyta tą kartę bo teść też go sobie kupił.

Do góry