reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jezdem :-)
młoda niedawno zasnęła ale nic dziwnego jak dziecko spało mi do 17 ponad 3 godziny :baffled:
kasia fajny prezent! :tak:
asia nic się nie martw! brygada się zbiera :-D
paula to teraz lalki możesz wyrzucić w kąt ;-) jula ma już bobasa :-)
pryzybela obiad o tej porze? zapomniałam, że ty na drugim końcu kuli :-) to która teraz u ciebie godzina?
stefcia jeszcze nie wyjechałaś a już tęsknię ;-)

ja tam kobity filmów nie ściągam :no: nie to żebym była z policji :-D ale po prostu nie mam czasu oglądnąć. 3 tyg. temu porzyczyłam od kumpeli 3 sezony lostów i leżą i się kurzą :sorry:

reklama
Kasiamaj prysznic od Ciebie gdzieś na poczcie zapitolili ;-):-p
Dzisiaj to d... znowu ze mnie będzie, a nie nocna zmiana, przez te Olisiowe wyczekane, wytęsknione górne jedynki:-( Zrobił się tak nieznośny, że normalnie niedługo oszaleję, humory ma gorsze niż ja jak byłam w ciąży:wściekła/y: Dobrze, że chociaż muza go na chwilę uspokaja :tak:Taki się cycek mamusiny zrobił, non stop w pobliżu mnie, a jak na ręcę nie chcę go wziąść to mi się wiesza na nogach:baffled: Obejmuje moje nogi swoimi nóżynkami tak, że nawet ruszyć się nie mogę:baffled:

kasia fajne to to ale drogawe :baffled:
kurna pisać nie umiem bo mi się litery przestawiają :baffled:
idę sobie poszukać pena na agito i jakiegoś małego czytnika kart pod usb ale jestem z wami cały czas

Kata, wy się zbieracie, a ja muszę chyba spadać, bo mi się Filip non stop budzi:-:)-:)-(I tak jakoś ciężko oddycha. Niby nie ma temperatury, ale ja już się martwię:-:)-(, że się zaczyna coś.

Smaruje żelem, ale te wszystkie żele to do d... są, a nie do zębów, pomagają na 10 minut i dalej jest jazda:baffled: Pozostaje mi cierpliwość i znoszenie tych humorków:tak: Naprzytulam się teraz Olisia za wszystkie czasy, może to i dobrze, bo kiedyś to będzie się wstydził przytulać coby koledzy nie zauważyli ;-)

reklama
u nas też właśnie młody z rykiem wstał jak doszłam do pokoju to siedział na kolankach i płakał

EDIT-
Kata-w sklepie jest trochę taniej -w drogeriach
czytniki kart powiadzasz-hmm.my nasz kupiliśmy w biedronie za 2 dychy.

Kacha-jak zapitolili to trzeba poszukać-jakieś detektywa trzeba wynająć-kurde za drogi sprzęt żeby tak przepadł beż śladu :)

Ostatnia edycja:
Do góry