reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia a ile razy ja się z t. nabijam a on potem nie pamięta :-)
asia to fajny wypadzik :tak: na pewno wypali ;-)

ja się kurde boję gdzieś dalej z młodą ruszyć bo nie wiem jak jej się spanie wtedy poprzestawia :baffled: no ale kiedyś trzeba zacząć... t. już zapowiedział, że jak się tylko ciepło zrobi to będziemy śmigać! a on chyba będzie tylko na paliwo zarabiał ;-)

reklama
asia ryki czyli okolice lublina :) wspomnij tam stefankee i je rodzinne strony gdzie biegala po polach i lasach a raczej betonie hehe
fajne te kapielowe atrakcje tylko ja to sie zaraz martwie czy nie uczula albo cos...
aaaa i tez gadam przez sen :)

a wieci co ?? ja nie przepadam za dalekimi wyjazdami... to znaczy moge pojechac tak jak teraz na troche ale juz do polski to mi sie tak nigdy nie chceeee

stefcia już cię miałam przywołać :-) na tych kosmetykach właśnie nie jest napisane od jakiego wieku są przeznaczone :sorry2: u nas to chociaż piszą...
kasia czytałam i pomyślałam, że to te moje :tak:

Stefanka-:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze zaraz nam się okaże że my nie tylko koko-pistacjowe ale i przez sen gadamy :-D:-D:-D:-D

co do tych dodatków do kąpieli -to właśnie masz rację ja bym kupiła -ale tak samo boję się że uczuli mi bąka i co potem???:baffled:

Stefanka, Lublin to Twoje rodzinne strony??
Studiowałam tam 5 lat i uwielbiałam to miasto. Super się tam czułam i żałowałam, że muszę wyjeżdżać jak skończyłam edukację. Ale jest co wspominać, oj jest ... :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

stefcia znalazłaś swoje miejsce na ziemi ;-) każdemu dobrze gdzieś indziej... ja np. nie wyobrażam sobie żebym mogła się wyprowadzić z mojego miasta. żadna metropolia i jakby zamknęli kopalnię to nie ma przyszłości :-( ale cóż, przywiązałam się...
zapomniałam napisać, że z gai niezła akrobatka ;-) moja z rowerkiem wyczynia podobne ceregiele
asia zapodaj jakąś historyjkę na dobranoc :-D

sylwia, alex widzę was! baczność kobity!

asia juz ci kiedys o tym pisalam ze z Lublina jestem gluptasiee :) widzialam na NK ze w lublinie skonczylas studia

reklama
Do góry