reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam i uciekam, nie ma weny wiec ide spac, R tez juz spi, kurde on ciagle rozpamietuje to wczorajsze wydarzenie, jak wrocilam z lazienki to on siedzial przed tymi komodami i je otwieral i zamykal i patrzyl. Mowi ze je przymocuje do sciany i ciagle powtarza jaki to byl straszny widok :no::no::no:, hak to na niego lecialo :no::no:kurde ale go wzielo, :no::no:

ide bo smuce jakos dzis,

Stefanka udanej podrozy,

przesylam wszystkich buziaki i zycze dobrej nocki,

do jutra

reklama
Ja sie musialam urwac, bo obowiazkowa rozmowa z rodzicami na skypie byla, a teraz obiad robie ,bo R zaraz wraca z roboty.....

Dzieki laski z tymi filmami, tez sobie wlasnie conieco sciagam, bo potem kabel od kompa do tv podlaczamy i da sie jakos ogladac:-) O "zmierzchu" wlasnie myslalam....chyba ze u nas wczesniej w tv bedzie;) Ja niekoniecznie musze najnowsze filmy ogladac, ale jakos tak ostatnio trudno na czyms oko zawiesic...juz kilka filmow ogladnelismy z R do polowy i dalej nie szlo....fakt, ze niektore, to wybitnie w kinie trzeba zobacyc, ale na to czasu nie mamy, bo nie ma kto ze stara zostac:crazy:....

Kasia i dziex za te info o peselu i w ogole....moze faktycznie tutaj zalatwimy, chociaz do maja na bank nie bedzie czasu:/
Paula, a moze ten bol, to od @ tak Ci promieniuje?.....

Kurde, Kaya opakowanie od klockow zzera....jakis zmasowany atak uzebienia mamy to bidula sie meczy.....

Cholercia, cos jeszcze mialam napisac, ale kuchnia wzywa to trzeba leciec zanim sie wszystko poprzypala!
Milego wieczorka laski!

Hej Stefcia-no bo się jakoś nie zapowiada :-D:-D:-D
ja tu przygotowana jak na syberię zeby nie zamarznąć-mam skarpetuchy grube i moje kapciachy małpochy:-D:-D:rofl2:-bo jak tak długo przy komp.siedze to potem mi w nocy zimno.-więc się opatuliłam :-D:-D:-D:-D

droga.jpg
takie jajo mieliśmy całą drogę!!!robiłam fotkę z samochodu :wściekła/y:-ale dojechaliśmy cali.:tak:
jak już pisałam wcześniej Kuba rybki łowił-no i tak to wyglądało...zabawa u cioci....:-D:tak:
owi.jpg

i tak.....
owi2b.jpg

pisałam Wam o tych cudach do wanny...ta seria się nazywa-TINTI

reklama
Do góry