reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka, ja znam tylko palic trepy, albo palic gumy hehe, a co to za ciekawa podroz jesli mona spytac?:)

No to z tymi papierami pogmatwane troche u nas...na wszelki wypadek musze miec i akt urodzenia, paszport to wiadomo.... Bo w sumie nazwisko mamy to samo, tylko ze nie wiem czy nie bedzie problemu, bo R i Kaya beda miec paszporty kanadyjskie, a tylko ja na polskim lece...No i jak bedziemy razem, to sie nie martwie, ale nie chce problemow jak bede sama wracac z mloda, bo zostajemy miesiac dluzej niz R.
Paula a jaki Ty paszport wyrabialas za 40zl? Dla Julci? Bo ja ze 150zl placilam ponad 3 lata temu...Ale teraz te nowe biometryczne niby sa i szczerze mowiac jak bede w PL to nie wiem, czy sobie nie wyrobic, bo na starym, to niby powinnam miec wize do Kanady (tylko ze ja mam karte stalego rezydenta, to mam nadzieje ze to starczy....)
Kasia, w sumie to chyba faktycznie dla Kayi nawet nie bede polskiego paszportu wyrabiac, bo i tak ma obywatelstwo kanadyjskie to wszedzie pojedzie w razie czego, a mniej zalatwiania....ale chetnie bym ja zglosila zeby pesel dostala i obywatelstwo polskie...

EDIT: hehe Paula, dopiero mi sie ta fotka wyswietlila;) Swietnie ten ancymonek w tym wozku wyglada:D I wlasnie mi sie przypomnialo co do imion zwierzat, ze kiedys znajomi mieli fajnego kundelka, ktorego nazwali: klopot hehe

Ostatnia edycja:
Hehe, no wlascieiw Stefcia, to my tak na topografii sie nie znamy bardzo, a poza tym nas bardziej interesuje do kogo jedziecie, to znaczy kto Wam ma to lozeczko szykowac hehehe:-D

my jedziemy do hotelu i tam nam przygotuja lozeczko :) a Newquay jest w Kornwali czyli piekne tam jest hehe hotel nad samym brzegiem ! ale sie cieszze a jak jeszcze sie uda to moze nawet konno po plazy posmigam :) zobaczymy

Hej Kobicinki
stary kąpie młodego i tak sobie Was poczytałam, więc to, co pamiętam
Dziewczyny nie z PL: kurde ile Wy macie załatwiania :szok: biedactwa, ja nie znoszę biurokracji i zawsze do urzędów D. wysyłam, bo w okienkach zazwyczaj babki siedzą i dla facetów milsze są :-D:-D
Kacha no to Oliś Ci psikusa zrobił:-D co byż za wiele radości z kupci nie miała...za wiele szczęścia naraz:-D
Paula ale piesek miejsce sobie znalazł, a może mała mu podpowiedziała, że najlepiej usypia się w wózeczku:-D
stefa ale superancko.. przyjemnej przygody szczęściaro;-)

fiu, fiu....no to sie ladny urlopik zapowiada:tak::-)
Dobrze przeczytalam??? Konno, nago po plazy??????:-D

Ej, co sie dzieje z reszta dziewczyn? Jak ja mam akurat wene i czas, to wiekszosc ucieka:crazy: Czyzby wczesniejsze weekendowanie?
I gdzie jest Ataata?

A moze byscie zapodaly kolezance jakis fajny film do obejrzenia, bo jak czegos ciekawego nie znajde, to mnie znowu bedzie R wieczorem molestowal:zawstydzona/y:
Gatunek wsio ryba, bo my rozne ogladamy, tylko takie cos co sie Wam podobalo....
A wlasnie ogladala ktoras "ile wazy kon trojanski?" bo jestem ciekawa czy warto na niego polowac????

pryzbela, ja nie wiem ale zawsze jak mam problem z wyborem to właże na stronkę cinema city i patrzę co tam mają po recenzjach:tak: a potem ściągam, tylko to jest nielegalne.......ale teraz to pewnie się tak szybko nie ściągnie, ale na weekendzik:tak:
a mój D. już całkiem się nie stara i nigdzie mnie nie zabiera, na film też go nie mogę namówic, bo robi tą stronkę dla nagrobków i lipa:zawstydzona/y: ale dzisiaj obejrzę dr house na tvp 2, a D. chociaż posiedzi ze mną w pokoju:baffled:

reklama
Do góry