reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć Kobitki :-)
Ja dziś w dobrym humorze... u nas pogoda paskudna...hmmm a miałam robić pranie z pościeli..no nic będę musiała się wstrzymać...a wczoraj tak ładnie pranko mi wyschło na balkonie...achhh nie lubię suszyć w domu:crazy:
Monia dobrze, że Wktorynek ma się lepiej, uściski dla niego
kal.aga miłego też
kata berek kucany:-p
grzechotka gratuluję nocnikowych postępów..ja na razie nie podchodzę nawet do tego...zaczekam aż mój bąk trochę więcej zrozumie że ee ee to kupka i sisi to sisi, bo na razie to nie da się nawet na chwilę posadzić.. robi w pampersa i tak śmiesznie bo jak chce coś większego to szuka sobie ustronnego miejsca...także.. Dota Marcel na pewno chodziłby do namiotu na ee ee:-D:-D
Starego wysłałam na zakupy a mi mały wstał z drzemki, idę go wycmokać
Szalenie miłego dnia:-)

reklama
Dzień dobrrry :tak:
Ja na chwileczkę.
Wiktorku zdrowiej i nabieraj sił szybciutko!
Kubusiu ucałowania dla otartej nózki!
Kubusiu zdolniaczku gratulacje!
Mój Wiktor bardzo chętnie siada na nocnik przez cały dzień, ale siku to raczej po za nocnikiem woli robić :sorry2::dry:
A ja sobie wylazłam dzisiaj z mokra glowa z domu, bo zaspalam maksymalnie i juz czuje atak na zatoki :dry::crazy: Debilka!

Ściskam Was mocno! Miłego dnia!

hello!!!
ja też wpadnę póżniej bo szogun poszedł na drzemkę:szok::szok:więc domrk ogarnąć i obiadek postawić:tak:
pogoda smętna bo wieje zimny wiatr i pochmurno:crazy:
miłego dnia!!!!

hej dziewczyny!
my dzis u dziadków jesteśmy.
duzo nie napisałyście -:tak::-D
jak wrócę do domu to wrzucę Wam fotki -jaką zimę mamy...:wściekła/y::wściekła/y:
Kuba dziś dostał wędkę z magnesem i rybki do tego-wszędzie z tym chodzi i jak dotknie meralu to mu się wędka zaczepia a on się denerwuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monia-dzięki
Paula-dzięki za wieści Jupikowe
Asia-Joanna-no bomba-wiem też mi się taki marzy ale do służbowego mieszkania nie będę wstawiać -bo po so?-komuś robić fajnie jak mu już tam nie będziemy mieszkać.....np.
Grzechotka-my też mielismy DADĘ na dzień i dobrze się nam sprawowała.
Aga-mówiłaś żę lepicie bałwana--kurcze zabieraj tą zimę!! ;-)-bo do nas doszła :wściekła/y:
Kata-jak transakcja???-daj znać.

aga korzystam właśnie mi zostało jeszcze tylko pomyć podłogi i odkurzyć bo wszystko zrobione i nawet obiadek się gotuje:-D:-D
grzechotka to brawa dla kubusia bo mój to nie..... tylko wieczorem jak idzie się kąpać i dopiero się wysika jak puszcze wodę do wanny...
madzia aparatka z mokrą głową w taką pogodę oby się nic nie przytrafiło...
iza mój nigdzie nie włazi a wiem że zrobił bo długo klęka i ciśnie:-D:-D

transakcja udana i zrealizowana! gość w porządku! z takimi robić interes to czysta przyjemność: młody, przystojny i konkretny :-)
sprzedałam wózek, fotelik i leżaczek (dorzuciłam gratisowo ;-))
dziękuję za trzymanie kciuków!

młoda śpi, t. ma dzisiaj urlop i poszedł przyśpieszyć neta ja się relaksuję przed kompem ;-)
na obiad dzisiaj do mamy bo zrobiła lasagne :-p

a z kundziowych rewelacji: znalazła czystą pieluszkę w plecaku, popatrzyła, oglądnęła i zaniosła do śmieci bo myślała, że brudna
laie_67.gif
wyjaśniam: zawsze rano po przebraniu wyrzuca ze mną ;-) tym razem porządziła się sama
laie_67.gif

kata śmieszna ta Twoja słodycz:-D może stwierdziła, że już za długo w plecaku leży:-Dgratuluję transakcji
joanna hehe mój podobnie stęka i ciśnie, a jak nie zdąży wejść w żaden kąt to już przytrzymuje się co tam ma pod ręką, kanapy, fotela itp i stęka... zawsze się śmieję bo nie mogę wytrzymać:-D:-D szybko się uporałaś z porządkami.. Ty błyskawico, a mi się nie chce dzisiaj nic... i darek w domu to mi zawadza...najbardziej lubię sprzątać jak mały śpi i nikt się nie kręci
kasiamaj szkoda, ze ja mam tak daleko rodziny... super sprawa tak na obiad pojechać, zawsze jakaś rozrywka i w garach nie trzeba stać:tak::-)
kal.aga śmieszne te nasze dzieci:-D
Magdalenka no no, mój D. też tak kiedyś zrobił, chociaż tyle mu się namamrałam, mały chyba miał wtedy miesiąc i mamy takie zdjęcia nawet jak tatuś nosi synka na rękachw domu i w czapce na głowie...a stękał na te zatoki:szok:

kurde mogłam wstawić tą pościel bo słońce jest niby pochmurno ale nie pada brrrrrr no nic jutro wstawię i już.
Co tam u Was my już po obiadku i mały rycerz śpi

ciagle jakies g.... pada i jest paskudnie :angry::angry::angry:

O kurcze Jutrzenka, jak w Polsce g... pada to faktycznie nie zaciekawie i faktycznie musi to paskudnie wyglądać :-p:-D:-D:-D
U mnie kolejny dzień bez prysznica, jeszcze koleś nie przyszedł, a ja się nawet boję odkurzacz odpalić, bo jeszcze przyjdzie i go nie usłyszę:wściekła/y: Posadziłam dzisiaj mojego Prezesa na nocnik i nawet udało mu się piękną cuchnącą kupę zrobić, ale glutek mały zaczął się bawić swoimi klejnotami i nasikał wokół nocnika :-D:-D:-D Cały brzuch też zasikany :-D Trafił mi się niezły agregat ;-)

reklama
iza- śmieszne:-D:-D:-D
kacha- ale masz agenta w domu:-D:-D a z tym prysznicem to nieciekawie
kasiamaj - dawaj fotki, ale to nie ja podesłałam ci zimę, może to lodowa pani z przyjaciół z podwórka;-):-D jak tam wizyta u dziadków?
paula- a tobie to chyba interes się ruszył skoro cię nie ma:sorry2: ale to dobrze:tak:

a ja sobie siedzę w domciu a małym jęczydłem na kolanach:szok::baffled:

Do góry