reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe no wiem :)
a wiecie co Kasia Cichopek powiedziala??
"Z Marcinem mówimy do naszego dziecka Stefanek. Ale może to będzie Stefcia - wyznała aktorka."

reklama
iza- może da lekarz, ale w tym problem że ja już nie karmię:no: a kłamać nie bardzo potrafię:-(
stefanka- no widzisz jak miło:-D
kasia- fajny misio:tak::tak:
kata- piękne oczy ma Kinia,:-):-)
madzia- witaj i zaglądaj w miarę możliwości cześciej

idę na "pierwszą miłość"-wpadnę po kolacji jeszcze do Was.:tak::tak::tak:
t_motyle_114.gif

Nikt o mnie nie pytał :-:)crazy:

Kasiamaj ja z takiego dzióbka daję wodę smakową Jupik i mała ciągnie jak szalona:-D cały dzień pije z tej butli bo odzwyczajam ją od butelki. No i ta woda ma super ten dzióbek bo jako jedyny ze wszystkich ma funkcję niekapka :tak: innymi się zalewa :sorry2:

No i fajnie że mały dzielny. :tak:

Aga uuu to szkoda że się upomnieli :sorry2:

Stefanka to pewnie jesteś dumna co??? :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Kata Kinia bossska!!! Oczy ma superowe. Śliczna... :-):-):-)
Julka też tak wygląda jak poje coś dobrego :-D

Viki gratki zdolniacho :-) jak sie chłopcy mają? ;-)

Magda bo Cię wymeldujemy:rofl2: :-D buziole Ci ślę ;-):-)

Pojadłam ananasów i brzoskwinek z puszki... mniaaam... Mam @ więc pewnie wieczorem dopadnę się do słoika z Nutellą :sorry2:

Czołem babeczki:-):-):-)
Tęskniłyście za mną?:-p:rofl2:

Kasiamaj nie oglądałam nawet jednego odcinka tego serialu:baffled: Teraz znów ma byc nowy serial o tancerzach, ciekawe co to będzie za szajs:-D

Stefanka a widziałaś "m jak miłosc" wczoraj:-D Kinga urodziła miesięcze dziecko:rofl2::-D a chodziła tak jakby urodziła słonia:-D:-D
Przeginają pałę już w tych serialach

Jutrzenka no ładnie:baffled: urzędniczka państwowa a chodzi robic paznokcie na czarno:szok::-p;-)

Kal.aga a ile do tej pory pracowałaś??

Hej Kochane, znajomi wczoraj nie przyszli, ale T. mnie w końcu wysiudał z kompa:wściekła/y: Dzisiaj mają na 100% przyjść. A ja jestem tak wk..., że to się w pale nie mieści, był w końcu dzisiaj łaskawie koleś od prysznica i d... z tego wyszła. Prysznic już się do niczego nie nadaje i jutro ma zainstalować nowy:wściekła/y: Znając to ich jutro, to może do piątku przyjdzie:confused: A ja się kąpię jak ten debil w kabinie i polewam się garnkiem, albo dzbankiem, i żeby nie kursować do zlewu co chwilę wlewam wody do Olisiowej wanienki, zgłupieć można :dry:

hehe....Sylwia i ja sie z tego smialam, przesada! no nic to tylko film:tak:

Kacha to w Olisiowej wanience sie kąpiesz???;-)

Ide moje dziecko zaraz polozyc spaciu.....ufff:-)

reklama
Cześć cioteczki!

Kasiamaj, dziękuję bardzo:-):-):-)Będę próbowała:-)
Sylwia, no przeginają. Ale z drugiej strony kto im da noworodka do serialu?
Magda, pamiętamy Cię, a jakże:-) Powodzenia na prawku:tak:
Viki czekam z niecierpliwością na Twój tomik:tak:
Kata, Kinia ma anielskie oczęta:-)

O motyla noga, słyszycie o tym niemieckim szaleńcu, który zastrzelił 15 osób??:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry