reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jutrzenka, rany szczęście wielkie normalnie po tym wszystkim wszystko empatycznie przeżywam. Cieszę się z Tobą, że tak się skończyło ale pewnie jeszcze roztrzęsieni jesteście...
kata no ostatnio D. ma jakieś resztki ludzkich odruchów bo ostatnio to mi strasznie zalazł za skórę, ale nie piszę tutaj bo nigdy nie wiadomo kto potem przeczyta, ciężko było i jeszcze mam żal..no ale są też jakieś plusy jak z tym spaniem do 9:-)

Iza-no ja też daję Kubusiowi bobofruty i moje soczki-a właściwie od babi jednej i drugiej.soczek porzeczkowy z pigwy z winogron.wodę min.dolewam do rozcieńczenia bo tak samej w sobie to się nie napije-bo nie lubi!! :no: no i cyc nr.1.
Kata-masz racje,ja też mam trochę zabunkrowanych poprzerabianych fotek itp.więc co jakiś czas trzeba będzie wrzucić-do tego moja sis lubi się bawić w przerabianie fotek-upiekszanie.....itp.

Jutrzenka dobrze, że Kubulkowi nic się nie stało, tak jest, że niestety pewnych rzeczy nie da się przewidzieć:-(
Dota, ano z tą moją kąpielą to jest tak, że nalewam wodę do wanienki, wchodzę do kabiny, wanienkę stawiam obok kabiny, nabieram wodę do dzbanka, albo garnka i mam taki niby prysznic:-p Trzeba sobie jakoś radzić, nie będę łaziła na brudasa przecież;-)
Rok temu czekaliśmy ponad dwa tygodnie na naprawę prysznica, obawiam się, że po prostu coś jest nie tak z instalacją elektryczną, bo co roku, żeby prysznic siadał to chyba coś nie halo:confused: No cóż, poczekamy do końca listopada i już umowy przedłużać nie będziemy tylko znajdziemy sobie jakąś większą i fajniejszą chałupkę :tak:

Ostatnia edycja:
jutrzenka dopiero doczytalam...dobrze ze nic sie nie stalo...
kasia superr moze powinniscie kupic konewke ??

Stefanka litości;-):-p Mam nadzieję, że konewka zbędna się okaże, liczę na to, że może jednak facet okaże się słowny, a co do tego czy przystojny to zapomnijcie :-) Chyba jeszcze grubszy od T. :-p

reklama
oooooooo-chyba będę miała łazienkę do sprzątania!!!!-moje chłopaki bawią się w jakąś bitwę na kaczki :szok::szok:-co za odgłosy..:-D:-D:-D:-D
po ostatnich ich wybrykach miałam stłuczone kolana-bo pierdyknęłam na płytki rozkrakałam się jak ci tancerze z YCD.:-D:-D:-D-oczywiście Ci nieudolni :tak::rofl2::-p-miałam sińce jak śliwki :wściekła/y: a mój J jak mnie zobaczył taką rozkrakaną to jeszcze głupek ze śmiechu nie mógł!!!!-myslałam że mu natrzaskam :wściekła/y::wściekła/y:-ale potem sama się z tego śmiałam!:tak:

Do góry