reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć kobietki.

Karmię Małgosię więc mam chwilkę dla Was.
Jutrzenka ubranka faktycznie są dużo zaduże na Małgosię ale to dobrze. Ani się obejrzysz a będziesz oglądać zdjęcia Małgosi w tych ubrankach. Bo przecież te dzieciaczki tak szybko rosną:tak::tak::tak:

Viki super z tym tomikiem. Ja cały czas pamiętam że miałam Ci się dowiedzieć o krakowskie księgarnie. Nawet prosiłam szwagra ale nie daje mi znać więc pewnie nic się nie dowiedział:confused::confused:

reklama
rany! cisza... cisza... cisza... jak dobrze odpocząć psychicznie... cały dzień tylko: da da i da i to tak głośno, że uszy puchną! :baffled:
młoda poszła z t. się dotlenić...
viki to ja serdecznie gratuluję! stronkę dodaję do ulubionych i czekam na wydanie w księgarniach! :-)
magda fajnie masz z tym prawkiem :tak: ja nie mogę się zebrać do tej pory :baffled: boję się...
kasia brawa dla kuby za dzielność :-)
aga wszystko co dobre szybko się kończy ;-)

hej,hej:-):-):-)

u nas dziś bardzo leniwy dzien.....taka pogoda,cisnienie...same wiecie;-)

Viki to czekamy i gratulacje:tak: Madzia:-) i reszta panieniek:-)

Czesc, ja dopiero teraz sie witam, bo tak to caly dzien ganiany....:-)
Stopka w porzadku, przeszlo przez noc, dzieki za zainteresowanie :-)
Viki- no to super.:tak::-) To na razie tak po cichutku gratulacje.....ciiii....:tak::-)
Kasiamaj- Kubus- rozbojnik maly. Biedna....:sorry2: Moj mi kiedys palec do oka wsadzil i nie bylo to fajne....:no::no::no:
Magdalenka- super! A ja sie wybieram, wybieram i wybrac nie moge.....
Stefanka- to Ty tez niska nie jestes....:no: A butki to chyba kazda baba lubi, he he:-D, ja na pewno...:tak::-)
A do reszty niewymienionych usmiecham sie cieplutko, bo juz nie pamietam, co mialam pisac....:dry::sorry2:

Alex i ja sie uśmiecham:tak:

U mnie z butami to tak bardziej po mesku....całe zycie glany i glany...jedyne kobiece butki mialam na ślubie ale zalozyłam tylko raz i lezą w szafie....;-)

Kurcze co sie dzieje na swiecie....masakra.....wlaczyłam sobie tvn24 a tu tak kolorowo...echhh

no i już po obiadku :tak:
moje chłopaki posnęli wiec ciszę mam w domu.:tak:-Kata tak jak u Ciebie aż miło....w ciszy posiedzieć.:-) dziś YCD-oglądacie?-widziałyście urywki reklam-dziś jacyś fajni mają być :-D:-D:-D:-D:-D

Viki-ok-dzięki zaraz zobaczę :tak:-jak wszystko dobrze pójdzie to na zlocie będziesz autografy rozdawać.:tak:;-)
Magda-pewnie że chcemy-wpadaj w wolnej chwili.trzymam kciuki za kurs i egz.
Kata-Jutrzenka-dzięki w imieniu Kubusia
Alex
-no muszę przyznać że do przyjemności to to nie należało-jeszcze mnie boli jak na prawo patrzę.:-(
Kacha-co u Was?

EDIT-Dota -Ty to jak mój J -on też całe życie glany ;)

Kasia chetnie poznam Twojego J;-)porozmawiamy o wspolnej pasji:tak::-p

Kasia a jakie szczepienie mieliscie dzisiaj??

reklama
Do góry