reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja już odprawiłam mojego łozuza do spania:-) Hip Hip Hurrrraaaaaaa:-D

W Niemczech jakiś gówniarz zastrzelił 15 osób a w Polsce 13-latka rodzi dziecko:szok: Rany, co się na tym świecie dzieje:szok::baffled:

reklama
A no dzieje się :szok::szok::szok:

Kasiamaj jeszcze odnośnie pieluszek na noc.
U nas teraz Pampers 6 i rano jest sucho :-):tak: w piątkach było mokro, w Huggiesach też było mokro...
A pieluchomajtek nawet bym nie próbowała na noc zakładać jak on tak dużo siusia bo one mało chłonne są. :sorry2: i nawet mam wrazenie że tak całe z wierzchu są wilgotne... :baffled:;-)

Paula pampers 6:szok::szok::szok::szok: U mnie ciągle 4:tak: i w nocy nigdy nie przeciekło:-)

Kasiamaj może Kubuś ma sisiaka zwróconego do góry:confused: Tzn w pieluszce:-D nie zawsze:-D:rofl2:

oj dziewczyny! ja tu o podziwianiu kini brudaski a wy o oczach :-D
ale bardzo dziękuję! ja nie wiem po kim ona ma te oczy :confused:
ja mam opadające powieki i kolor piwny
a t. jak chińczyk i niebieskie
no cóż... listonosz był parę razy :-D
kasia spróbuj po prostu większy rozmiar - my mamy rossmannowe 5 i są na połowę pleców ale nic nie przecieka :-)
zdolna jesteś ;-) czy to miał być uszatek? :-D
paula muszę kupić tego jupika - taka butelka by się przydała bo mam wrażenie, że niekapki już jej się znudziły :blink:
iza to i tak dobrze, że d. ci rano daje pospać. u nas t. budzi się najpóźniej i nie mam szans na dalszą drzemkę :no:
kacha to ty się jak kleopatra kąpiesz polewając się wodą z garnka :-D

oglądałam wiadomości i strach się bać :sorry2:

zrobiłam sobie dzisiaj maseczkę na twarzy, białą... szkoda, że nie widziałyście reakcji młodej jak mnie zobaczyła :-D dziecko mi zamarło na jakieś 2 minuty :-D a potem przychodziła (bo siedziałam w wannie) i się śmiała i uciekała do taty :-D

no to my już po kolacji....
zaraz chłopaki ida myju robić :tak:

Paula-dzięki za wieści pieluszkowe :tak:-no my też te pampersiaki zakładamy.
ten Jupik-to dla dzieci jest?-bo ja się nie orientuję???-muszę wypróbować jak tak.

Kacha-
trzymam kciuki,żeby Wam to naprawili-w szybkim tempie!!!bo ile czasu tak można wytrzymać-też bym szału dostała :tak:

Asia-nie ma za co!!!-oby Ci podpasowała :-)
z tym szaleńcem-co strzelał -to jakiś wykolejeniec musi być!!!!-rozum gdzieś biedny zgubił i go po****-straszne!!!!
Sylwia-wiesz co nie mam pojęcia jak on ma tego siusiaczka???-muszę mężowi powiedzieć żeby przy ubieraniu na noc brał mu na dół.-zobaczymy.

wiecie-raz wziełam go do siebie ciągnął cyca i leżał na brzuszku-trochę bokiem i ta księ posikał że on był cały mokry i nasze łózko :szok::tak:

rany ale mielismy przezycie, Kuba przewrocil na siebie komode pelna ubran, :-:)-:)-(, byl w sypialni z R ja na dole, odsuwal sobie szuflady z ubraniami i zasuwal. R siedzial na lozku i go pilnowal. Nagle slysze boze Kuba cos ty zrobil, az mnie zmrozilo, pomyslalam ze tv zwalil albo cos na siebie. A on wysunal wszsytkie szuflady z ciuchami i jak nacisnal to komoda sie przewrocila na niego. Na sczescie tylko nozki mu przygniotla i ma obtarta skore :no::no::no:. Boze R az lzy lecialy tak sie przestraszyl bo to na jego oczach bylo, mowi ze sie wogole nie spodziewal ze to sie moze przewrocic :no::no::no:
Rany oboje bylismy w domu i R go piln owal przeciez a o maly wlos by bylo nieszczescie jakby cala sie na niego przewrocila a nie tylko na nogi :no::no:

hej kobity
Sylwia no nareszcie jesteś!!! No dzieje się dzieje i tak z przerażeniem często myślę, jakie laski mi Marcel do domu będzie przyprowadzał...:baffled:
Kasiamaj ja jeszcze nic do picia nie dawałam Marcelinkowi oprócz moich soczków, herbatek bobovity i bobofrutów i tyle...na razie mu tylko takie rzeczy daję do picia no i jeszcze woda i cyc:-D
kal.aga to tak jak ja, nic zakombinować nie potrafię i mam jakieś wyczulone sumienie, a wszyscy wokół przeginają i świetnie na tym wychodzą ale cóż... nic nie zastąpi czystego sumienia:tak:
Weroniczka myślę, że jesteśmy tego samego wzrostu :-D:-D
Kacha kochana zrelaksuj się jakoś może dobra herba...chociaż w takim stanie to może jakieś ziółka... jakoś przetrwasz, a przystojny ten hydraulik??Ty a ta dupa z prysznica to niezła chociaż??:-D:-D

jejku jutrzenka dobrze, że się tak skończyło! :szok:
na mojego brata jak był mały spadła kiedyś witryna z ciotki kryształami a ten skubaniec schował się w dolnej szafce bo chwilę wcześniej bawił się coś z niej wyciągając. też miał szczęście! ale kryształy w drobny mak ;-) i też na naszych oczach

reklama
Do góry