reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kata ja nesta nie bronie chociaz to moj pupilek ale ten chlopczyk go podrapal juz ktorys raz a nest wtedy dostaje szalu...

kacha ja rzadko przewijam sygnaturki bo wkurzają mnie te suwaki :angry:
co się zmieniło? :-) idę na łatwiznę ;-)
stefcia :tak: w jakim wieku jest ta dzieciarnia?

kata ja jestem teraz w zerowce przekladajac na polski ale tutaj dzieci wczesniej ida do szkoly czyli maja 4 lub 5 lat.
kacha wybacz ale ja tez nie przesuwam :) mysle ze to zeby!!

mój t. już dawno zasnął bo jutro na rano do pracy. może w czwartek weźmie urlop bo mają przyjechać kupcy po wózek młodej. udało mi się sprzedać za dobrą cenę ;-)
kacha ja wiem! olisiowi wyszedł ząb! :-D górna jedynka! zgadłam?
stefcia u nas prezydent zawetował ta mądrą ustawę o 6-latkach w I klasie :tak:

Brawo Stefanka :-):-):-) A więc ulęgła nam się górna jedynka i już nadchodzi następna :-) Dobra naprawdę już zmykam :tak:Dobrej nocki Laseczki :-)

EDIT: Kata brawo :-):-):-)

kasiamaj he he z tym przebraniem to śmiesznie, ale mój D. też mógłby coś wymyśleć ... byłoby ciekawie:-D
Stefa kurde ale akcje,i co rodzice będą wzywani??
kacha czyżby się przestraszyła tych ataków, kurde blaszka chyba zacznę się tam martwić o Ciebie
kata ja tez rzadko zmieniam cokolwiek, ale chyba niedługo coś zamienię, bo w sumie po zdjęciu mnie jeszcze ktoś pozna...:baffled: i naczyta się na teściową uuu nieciekawie by było

reklama
kacha no to pożegnaj koleżankę mokrutko! :-)
i gratulacje dla olisia! już wiesz dlaczego tak szalał ostatnio ;-)
iza ja tam mam gdzieś czy ktoś mnie pozna czy nie! na razie jestem wyluzowanym chuckiem z chupa chupsów :-D

Do góry