reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Kacha-przyznaję się bez bicia -ja też nie zauważyłam......
mój bąku już śpi. mężuś chyba też???
mój bąku już śpi. mężuś chyba też???
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehe nie ma tak łatwo, same musicie na to wpaść
mój t. już dawno zasnął bo jutro na rano do pracy. może w czwartek weźmie urlop bo mają przyjechać kupcy po wózek młodej. udało mi się sprzedać za dobrą cenę ;-)
kacha ja wiem! olisiowi wyszedł ząb! górna jedynka! zgadłam?
stefcia u nas prezydent zawetował ta mądrą ustawę o 6-latkach w I klasie
kacha ja wiem! olisiowi wyszedł ząb! górna jedynka! zgadłam?
stefcia u nas prezydent zawetował ta mądrą ustawę o 6-latkach w I klasie
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Brawo Stefanka :-):-):-) A więc ulęgła nam się górna jedynka i już nadchodzi następna :-) Dobra naprawdę już zmykam Dobrej nocki Laseczki :-)
EDIT: Kata brawo :-):-):-)
EDIT: Kata brawo :-):-):-)
Iza_bella.b
Fanka BB :)
kasiamaj he he z tym przebraniem to śmiesznie, ale mój D. też mógłby coś wymyśleć ... byłoby ciekawie
Stefa kurde ale akcje,i co rodzice będą wzywani??
kacha czyżby się przestraszyła tych ataków, kurde blaszka chyba zacznę się tam martwić o Ciebie
kata ja tez rzadko zmieniam cokolwiek, ale chyba niedługo coś zamienię, bo w sumie po zdjęciu mnie jeszcze ktoś pozna... i naczyta się na teściową uuu nieciekawie by było
Stefa kurde ale akcje,i co rodzice będą wzywani??
kacha czyżby się przestraszyła tych ataków, kurde blaszka chyba zacznę się tam martwić o Ciebie
kata ja tez rzadko zmieniam cokolwiek, ale chyba niedługo coś zamienię, bo w sumie po zdjęciu mnie jeszcze ktoś pozna... i naczyta się na teściową uuu nieciekawie by było
reklama
kacha no to pożegnaj koleżankę mokrutko! :-)
i gratulacje dla olisia! już wiesz dlaczego tak szalał ostatnio ;-)
iza ja tam mam gdzieś czy ktoś mnie pozna czy nie! na razie jestem wyluzowanym chuckiem z chupa chupsów
i gratulacje dla olisia! już wiesz dlaczego tak szalał ostatnio ;-)
iza ja tam mam gdzieś czy ktoś mnie pozna czy nie! na razie jestem wyluzowanym chuckiem z chupa chupsów