reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kata gratuluję transakcji, mój siedzi nad laptokiem i robi jakąś stronę dla kogoś...hmmm robi to po raz pierwszy :szok: pierwszy klient...firma co robi nagrobki..:baffled:
stefa fajne takie maluchy jeszcze za dużo nie wiedzą i chyba przed tym najgorszym etapem wymądrzania się..ja pod blokiem mam przedszkole i jak tylko się robi ciepło i dzieciaki biegają na dworzu ciągle słyszę, Mikołaj!!! zostaw, Mikołaj!! odejdź stamtąd!! Mikołaj mówiłam, żebyś nie bił kolegi itp...cwięc u nas tutaj Mikołaj jest osiedlowym łobuziakiem...do czasu aż Marcela poślę
kasiamaj no trza ich nakręcić...co robi Twój mąż...ja mogę dać Ci mundur wojskowy bo mam ich trochę w szafie...najlepszy jest płaszcz gadżeta

iza do mamy dziewczynki poprosilam zeby zadzwonili bo wiesz troche sie martwilam bo spuchla jej buzia ale mama i tak nie rzyszla po nia wczesniej. a do chlopca to mam przyszla po niego i musiala podpisac raport i podpisala nawet nie czytajac i sie nie bardzo przejela.
kacha a jaka nagroda bedzie ??

stefa kurde, ja to chyba jestem dziwną mamą, panikowałabym strasznie tzn przeżywałabym sytuację, biedna dziewczynka...ale plus taki, że mają stefankę!!:-)

kurcze no to niezła matka-jakby dali jej do podpisu że głupia jest...to też by podpisała nie czytając......:confused::confused::confused:
mnie przeraża to jak mój będzie w takim wieku,że może mu się to przytrafić że oberwie albo on komuś lutnie....

no to ja tak bardzo nie przeżywam jak młoda gdzieś się nabije :sorry2: kurna! może powinnam się bardziej przejmować :confused: co nie znaczy, że jej nie pilnuję i nie chucham, przytulam i całuję jak się huknie ;-):-)

ee kata, po prostu jesteś rozważną mamą, a mnie D. stresuje, a jeszcze po tej sytuacji z noskiem to już w ogóle
kurna zmieniłam zdjątko i coś źle
brr

Kurde, baby, ale dajecie ... Normalnie nie nadążam z czytaniem...
Paula, oglądałam "M jak..." i powiem ci, że mnie wygląd Kini po porodzie jakoś nie zastanowił. Ja też wychodziłam w dżinach i mogłam siedzieć na stołku:-D:-D:-D:-D Dopiero jak szok minął po jakimś tygodniu to się okazało, że mam złamaną kość ogonową i nie mogłam chodzić, hehehe. Do tej pory mnie d... boli.
Stefanio, ale masz brutali w szkole, hehehe....
A ja dziś się pokłóciłam ze sprzątaczką, bo mnie wk.... Ciągle piłuje gumiora na moich dzieciaków (17lat), a oni jak zwykle bogu ducha winni:-D:-D:-DAle tak na serio, to czepia się nawet mnie, dyrektorka korytarzy się znalazła, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chyba pójdę w ślady Jutrzenki i też pójdę na manicure, bo mam okropne paznokcie, fuj. Grube skórki, nie opiłowane paznokcie, skóra sucha, a fe...
A na razie to chyba pójdę spać. See You soon , bye bye

Pryzybela, ale fajna babka tortowa, no i z Ciebie też... Masz kobito zdolniści... A jak smakuje takie cóś...?

reklama
Kata-pewnie wszystkie tak mamy-że przytulamy i w auka buzi buzi robimy-mój jak np.sobie przytrzaśnie paluszki-to leci do mnie z rączką do góry żeby mu całować-i wtedy wszystko gra jak buziaka dostanie. :-D:tak:

Do góry