reklama
oj asia niech se porządzi ;-) może będzie lepiej szło zamiatanie :-) ludzie potrzebują się czasami dowartościować w ten sposób
kasia kiniek to specjalnie nieraz sobie coś zrobi, wiem, że nie boli a leci po całusa :-)
kasia kiniek to specjalnie nieraz sobie coś zrobi, wiem, że nie boli a leci po całusa :-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Stefcia-a ten Ci się podoba?
Kata-:-);-)
Kata-:-);-)
Iza_bella.b
Fanka BB :)
asia kurde ja pamiętam, że zawsze fajne sprzątaczki w szkole miałam, może gorszy dzień kobita miała..
Marcel też zawsze leci się przytulać jak się stuknie, a jak w rączkę to też mi daje do całowania i tata trochę zazdrosny bo jemu niekoniecznie he he he
ej dziewczyny widzicie moją żyrafę??? kurde ni mo jej!! Nic jutro nad tym popracuję a teraz idę palulu
Dobranocnych snów!!
Marcel też zawsze leci się przytulać jak się stuknie, a jak w rączkę to też mi daje do całowania i tata trochę zazdrosny bo jemu niekoniecznie he he he
ej dziewczyny widzicie moją żyrafę??? kurde ni mo jej!! Nic jutro nad tym popracuję a teraz idę palulu
Dobranocnych snów!!
kasiamaj
mama 2007/2010
no to cieszę się że zadowolone jesteście-właśnie obrobiłam Kubunia -oczywiście fotkę
Iza_bella.b
Fanka BB :)
no to jeszcze ja
Kasia co ja robię nie teges że mi żyrafa się nie pokazuje... ni pójdę spać bo mi teraz dopiero do myślenia dałaś... a zdjątko przecudne
Kasia co ja robię nie teges że mi żyrafa się nie pokazuje... ni pójdę spać bo mi teraz dopiero do myślenia dałaś... a zdjątko przecudne
reklama