reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata woj gdzie po drugiej stronie ??
asia mnie zastanowilo ze w m jak milosc 2 dniowe dziecko sie usmiechalo podobno do swojego tatusia hehe

reklama
oj asia niech se porządzi ;-) może będzie lepiej szło zamiatanie :-) ludzie potrzebują się czasami dowartościować w ten sposób :tak:
kasia kiniek to specjalnie nieraz sobie coś zrobi, wiem, że nie boli a leci po całusa :-)

asia kurde ja pamiętam, że zawsze fajne sprzątaczki w szkole miałam, może gorszy dzień kobita miała..
Marcel też zawsze leci się przytulać jak się stuknie, a jak w rączkę to też mi daje do całowania i tata trochę zazdrosny bo jemu niekoniecznie he he he
ej dziewczyny widzicie moją żyrafę??? kurde ni mo jej!! Nic jutro nad tym popracuję a teraz idę palulu
Dobranocnych snów!!

co za złośliwość rzeczy martwych! jak powiedziałam, że już nie zresetuję accessa to ten drań mi teraz działa cały czas! :angry:
i jak ja teraz pójdę spać? :-)

no to jeszcze ja
Kasia co ja robię nie teges że mi żyrafa się nie pokazuje... ni pójdę spać bo mi teraz dopiero do myślenia dałaś... a zdjątko przecudne

reklama
kata woj no zobaczymy hehe czy bedziesz grzeczna :) no i wiesz lapowki mile widziane hehe
kasia maj dobrze ze glupi miso odszedl hehe
i czy wszystkie musicie miec na imie kasia hehe??

Do góry