reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Monia :szok::szok::szok: współczuję i wszystkiego najlepszego dla Wiktoraska... ;-):zawstydzona/y:

Kasiamaj... Nasz Maksio śpi czasem na pleckach i wtedy Julka właśnie potrafi go złapać za siurka :-D:-D:-D więc podobne zainteresowania mają smyki :-D

Jutrzenka... fajnie... troszkę relaksu ;-):-) oj też bym poszła... :sorry2:

edit:
widziałyście dziś "M jak..." Kinga po porodzie niby okrakiem szła ale dżinsy na dupie były... :-D no i tak normalnie sobie na stołku siedziała :-D fajnie by było :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Moniu dużo zdrówka dla Wiktorka, trzymajcie się Kochani:tak:
Cholera coraz bardziej się obawiam, że znowu coś się może w Belfaście rozkręcić. Wczoraj niedaleko Belfastu IRA zastrzeliła policjanta:-(
Onet.pl Wiadomości

Na dodatek prysznic cały czas nie naprawiony, koleś się nie pojawił:wściekła/y: Mam już dość kąpieli garnkiem :wściekła/y:

Kuba stoi w łózeczku i tak głośno krzyczy-bbababababababab!!!!że sąsiadka napisała mi smsa że fajnie kuba woła :-D:tak:
Paula
-no właśnie -czyli Kuba nie sfisiował :-D:-D-to normalne-:-D:-D ehhh-ta ich ciekawość :tak:
Jutrzenka-czyli masz żele na swoich paznokciach.bez doklejania tipsów.?-dzięki co do fotek ;)
Monia-strasznie współczuję!!! życzę dużo zdrówka dla Wiktorka!!! oby biedaczek już nie miał tak ciężko.-nie wiem czy dawałaś mu sok jagodowy?-może to mu trochę kupki poprawi?-zdrówka dla Was! i dla Ciebie zwłaszcza.
EDIT-Kacha-kurcze oby wszystko było ok!!!
idę się kumpkać i na 39 i pół-wpadnę póżniej.

Ostatnia edycja:
Jutrzenka też kiedyś kładłam żel na swoje naturalne i tak sobie pięknie rosły :tak::sorry2:

Kasiamaj ja padam ze śmiechu jak mnie Julka dopadnie podczas przebierania się. Woła cycy , maca, szczypie, ogląda... to dopiero ciekawość... :-D:-D:-D a nie je już od roku :-D;-)

Kacha... współczuję problemów z prysznicem i tego zagrożenia w okolicach.. brrr... straszne... :-(

Kacha moze nic nie bedzie :no::no:

Kasia no tak mam swoje paznokcie pokryte zelem utwardajacych i umalowane. I jest super mam taka wygode, chodze co 2 tyg i potem do nastepnego razu nic nie zmywam ani nie maluje bo mi sie trzyma :tak:

Grzechotka ja tez obgryzalam i zawze krotkie mialam dlatego teraz sobie chodze, lubie miec ladne i zadbane pazurki a sama sobie tak nie wypiluje i nie wytne skorek

a ja zaraz czegoś dostanę :wściekła/y: access point mnie wbulwia bo mi sygnał gubi i latam co chwilę do przedpokoju go zresetować :wściekła/y:
więc gdybym zniknęła niepostrzeżenie tzn., że go wyłączyłam w pizdu i poszłam spać :wściekła/y:
stefcia jak ci minął dzień? :-)

reklama
kasiamaj kiedyś koleżanka częstowała mnie takim malibu mniam mniam i jak tylko przestanę karmić to zrobię a co!! no i oczywiście przypomniało mi się , że zdjęcia oglądałam świetne!! Dziękuję za słowa otuch trochę mi już lepiej
jutrzenka Kubuś kochany taki wrażliwiec, Marcel też płacze jak inne dzieci płaczą lub krzyczą :tak: ach ja też chyba sobie strzelę takie pazurki, ale to jak wrócę do pracki, bo na razie za dużo na mojej głowie. A możesz mi napisać ile Cię kosztuje taki full wypas zabieg tzn z nałożeniem żelu, bo tipsów też bym nie chciała, ach chyba zrobię sobie pazurki...ochota mnie naszła, a nigdy nie robiłam:baffled: trzeba wreszcie zrobić coś dla siebie
grzechotka coś chciałam do Ciebie ale nie wiem co...ach wiem ja też uwielbiam kluch kopytka, leniwe, śląskie, knedle,pyzy.. m\mniammmmmmm i sosy mięsne też mniam
Monia trzymaj się kochana, ja świeżo po takich przejściach, na nawodnienie dobra jest marchwianka hippa, w aptece kupiłam-niezbyt smaczna bo nie słodka ale pomaga i też kleiki ryżowo marchwiowe gotowałam i pulpeciki dodawałam. A z leków to polecam enterol. przeszło po 4 dniach. Trzymajcie się.
kacha przerażające te ataki...kurde skąd się bierze tyle agresji. Trzymaj się i nie daj się zwariować,a może jakiś urlop w pl...
stefanka hello!!!!!!

obejrzałam 39 i pół i się trochę wyluzowałam, śmieszne teksty lecą...

Do góry