Kasia, U mnie tylko jedna kotka w domu, ale jak porozrywa i rozniesie po calym mieszkaniu papier toaletowy to tez mam full roboty I mimo, ze to kot, to jak obieram ziemniaki (a lubie to robic na podlodze) to mi sie chlapie w misce z woda, a potem otrzepuje na mnie. Oprocz tego ta kotka regularnie wskakuje do wanny i jest mocno w szoku jak tam czasem troche wody jest i rwie mi zaslonke prysznicowa (dlatego kupuje najtansze i mam zawsze zapas w domu), a jak tak sie czasem rozpedzila, to kilka razy juz udalo jej sie wyladowac w toalecie i oczywiscie cala lzienke zachlapac. A raz nawet jakims cudem spuscila wode w toalecie, a ja sie bardzo przetraszylam, bo myslalam, ze jakis obcy mi do domu wparowal, bo reszta domownikow siedziala w jednym pokoju Ale to sa uroki posiadania zwierzat i bez nich jakos tak pusto w domu i nie ma z kim "pogadac";-)
Dobra cioteczki, uciekam powoli, bo za godzinke musze wychodzic na USG. Trzymajcie kciuki za moje malenstwo i powoli mozecie obstawiac, czy bedziemy miec kolejnego facecika, czy panienke na Grudniowkach (o ile nam sie dupcia nie odwroci )
Dobra cioteczki, uciekam powoli, bo za godzinke musze wychodzic na USG. Trzymajcie kciuki za moje malenstwo i powoli mozecie obstawiac, czy bedziemy miec kolejnego facecika, czy panienke na Grudniowkach (o ile nam sie dupcia nie odwroci )