reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weronika śliczne balerinki :-):-):-)

Bliźniaki zagłosowałam.... ;-)

Pryzybela nie obijaj się Kochana tylko wskakuj ;-) :-D

Kasia to na pewno byście się z Darkiem dogadali :-D:-D:-D zapalony Legionista od zawsze ;-) no i jeszcz Barcę kocha... ;-):-D

Alex psinek ma 8 tygodni. Tyle powinien być z mamą więc zabrany przepisowo :-D

No i młoda zamiast piesio dziś woła Tesio :-D

małe miasto a samochód tvn24 był niedaleko mnie, kamera rozstawiona przed gimnazjum ale raczej w stronę przychodni skierowana. no ciekawe co będą kręcić? mam nadzieję, że nie moją żyć bo akurat przechodziłam :-D;-) nie no, żartuję oczywiście :-p

Kata przyznaj sie, pewnie wczoraj byly takie ekscesy ze dzis do Was tv przyjechalo :-p:-p nie moge spac bo to pewnie po 23 bedzie dopiero puszzane z uwagi na drastyczne sceny :-p:-D:-D:-D;-).
A co do wieku to 30 jeszcze nie mam to moge narazie glupoty gadac :-D:-D

Kacha lomatko :szok::szok:, oby to tylko byl przypadek

A ja pistacjowa jestem ale nie kokosowa :no:, nie przepadam, a malibu to z mlekiem kiedys pilam ale nie specjalnie lubie :no:

A co tu taka cisza ostatnio, przywoluje Was do porzadku :blink:

Paula no na pewno, może kiedyś jak w PL będę to się wybierzemy całą ekipą na Łazienkowską?:-) Ja też od urodzenia zapalona legionistka, ojciec mi tą miłość przekazał :tak:

Jutrzenka
tak się zastanawiamy z ludźmi ze stowarzyszenia polskiego i obawiamy się niestety, że protestanci tego zamachu nie pozostawią bez odpowiedzi:-( Dlatego w środę też się przejdę na tą manifestację...

Weroniczka
Małgosine buciki bardzo fajne:tak: A jak fajnie się będą na jej nóziach prezentować :-)

Stefanka
masz kokosa i jagody i nie pitol mi tu tutaj, że Cię nie będzie :-p
kokos-prierez.jpg

jagody.jpg

weroniczka mi też się te balerinki podobają bo kinia miała b. podobne :-D zostawiłam sobie na pamiątkę, a raczej jej ;-)
paula a to ciekawe :confused: kompa zataszczyłaś do łazienki? :-)
kacha słyszałam o tym zamachu w wiadomościach mówili. wracaj kobito do kraju! :-(
podobno to radio jest fajne: BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna
stefcia jak to? :szok: nie zrobiłaś zapasów? :angry:
jutrzenka to jak będzie bełchatów to oglądaj a potem daj mi znać! :-)

Dzięki Kata za link, popatrzę co tam leci i pościągam. To się Oliś ucieszy :-) A z powrotem do kraju mi się nie spieszy, najwyżej gdzie indziej się przeprowadzimy:tak:
Lecę, bo Na Wspólnej się zaczęło :-)

reklama
paula jak kupisz kokosa i go rozlupiesz to to ten miasz sam dochodzi a mleczko swoja droga :) ale ja kupuje juz w takich kawalkach gotowego bo jak kupujesz calego to ciezko kupic zeby nie byl zbyt dojrzaly.

Do góry