reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No ładnie z samego rana jakieś morderstwo tu jest planowane. Nie ładnie dziewczynki.

Witam się z Wami. Ja jestem na nogach od 5.50 bo Staś tak sobie dziś pobudkę urządził. No i teraz są tego konsekwencje bo boli mnie łepetyna.

reklama
no nieżle...z samego rana pustki...pożniej plany morderstwa..... ciekawe co zdarzy sie do wieczora;-)

aneczka nie denerwuj sie, wiem fajnie sie mowi ale sama wiesz ze nerwy nie pomogą:-) a faceci zawsze pamietają o tym co dotyczy ich samych... niestety:-)

my zaraz wybywamy na zakupy..czas zaopatrzyc pierwszoklasiste w potrzebne materiały typu zeszyty, bloki itp... a narazie mamy tylko książki do pierwszej klasy.
i powiem wam ze jak zobaczylam czego moj syn bedzie sie uczyl w 1 klasie to zdębiałam, gdyz my przerabialismy to w około 3...
wogole te zadania matematyczne, czytanki na cale strony A4 juz od samego poczatku.... ja to mialam elementarz z tekstem typu ala ma kota, to jest dom oli.

a teraz????? normalnie szok!!!!!!!!!! w dodatku wszystich książek jest chyba 13...

oj skonczy sie mojemu damiankowi ogladanie bajek popoludniami....

dobra zmykam i bede oczywiscie pozniej.

tylko dziewczyny nie chce łazić po sądach jako swiadek w sprawie zabujstwa wiec spokojnie tu prosze!!!!:-p

Hihi to witaj w klubie niewyspanych;-) ja chyba sobie jakas kawke walne jak Witus spac pojdzie moze sie malenstwo obrazi ale dzisaj musze sobie lyknac takiej normalnej kawki bo padam na pysk(tak to zwykle pilam taka polna pol z mlekiem jednej lyzeczki)

Ja kawy nie mogę bo do końca dnia albo i dłużej będę mieć scharatany żołądek:wściekła/y: Ale muszę sobie zaparzyć zielonę herbatkę, ma podobne działanie a nie szkodzi ani mnie ani dzidzi. Zresztą dzidzia i tak się chyba poobrażała na mnie bo się schowała głęboko z tył i ani jej wyczuć przez dotknięcie brzusia ani nie wierci się albo bardzo słabiutko.:no::no:

Viki bo my w pierwszej klasie uczyliśmy się literek a teraz idąc do pierwszej klasy powinno się już znać wszystkie literki i umieć czytać. Kosmos i krzywda dla dzieciaków.

Pogięło ich w tych szkołach, ale to już od jakiegos czasu, pamiętam bodajrze w zeszłym roku pomagałam odrabiać koleżanki siostrze zadanie domowe z polskiego i matmy (dziewczynka w 4 czy 5 klasie) to wam mówie, że aż zdębiałam bo sama miałam problemy...:zawstydzona/y::-D

Weroniczka moje dzidzi też sie dziś schowało i ani je dotknąć ani wyczuć... to pewnie sie obraziło że wczoraj je tu obgadywałam, że mi spokoju nie daje, bo to taka wredota mała:-D;-)

A wogóle to dziś wstałam poszłam do kibla patrze do lustra a mój pępek to normalnie kosmos... w ciągu nocy zrobił sie taki malutki i jakiś dziwny... tzn juz nie jest taki wklęsły tylko raczej płaski i o połowe mniejszy bo sie wypycha juz do przodu:szok::-D
Buu porażka

witam

ja nie wiem co bedzie z mojej nauki, jakos slabo mi idzie a mowia ze w ciazy szybko sie przyswaja...ja jestem wyjatkiem

jestem u mamy i jakde sie zapisac na usg panstwowe i zadzwonic i zapisac sie na usg prywatnie oraz na wizyte do lekarza...zadzwonie i zapytam czy moge sie zapisac bez jezdzenia bo nie chce mi sie wiesc skierowania i zapisywac tel zawsz szybciej i sie z miejsca nie trzeba ruszac

prosze o jakis magiczny sposow zeby mi ta cholerna wiedza wchodzila do glowy...przydal by sie czarodziejski pierscien:-);-)

aaa, i z mala do lekarza bo odebralam wyniki badan krwi, troche mnie niepokoja, zobaczymy co pediatra powie

pozdrawiam

reklama
Do góry