reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata..mecze sie, mecze bo mam duzo materialu a 2 egzaminy we wrzesniu...i w jeden lub dwa dni nie dam rady(jeszcze przy dziecku) wszystkiego sie nauczyc wiec musze jakos to rozlozyc..ale powiem szczerze ze powinnam uczyc sie wczesniej a mi sie nie chcialo.i tak wszystkiego nie przerobie, obym tylko nie trafila na pytanie z ktorego nic nie bede wiedziala

Asmodis milej nauki i powodzenia u lekarzy:tak:;-)
heh nie uwierzycie.Naszlo mnie zeby ta zupke z cukini zrobic i lapie za telefon ,dzwonie do taty zeby cukinie przy okazji kupil ...a on telefonu nie wzial.Normalnie ten dzien mnie wykonczy:sorry2::-D
Spadam bo Witek cos zasnac nie moze a potem ide kawke pic no i isc sklepiki obejsc w poszukiwaniu cukini hihi

Witajcie Dziewczyny i Chłopaki :-)
Asmodis miłej nauki Ci życzę, jeśli nauka może być miła ;-)
Aneczko, jeśli chodzi o cukinię to chętnie bym Ci uzyczyła cukini od siebie ;-)Mam sąsiada, który nam ciągle ją znosi bo nie wie co z nią robić;-) A my już miejsca nie mamy na przetwory ;)

:-):-):-) doststalm cukinie w tym naszym nedznym sklepiku.hip hip hurra.Odrazu humor mi wrocil:tak: Nie ma to jak spelnienie zachcianki w ciazy hehe

No widzisz i od razu lepiej ;-)
Tradycyjnie wykorzystuję nieobecność szefa na małe obijanko, w końcu po ciężkiej pracy należy się chwila relaksu ;-)

No pewnie,ze sie nalezy:tak:
Ja wlasnie robie liste zakupow bo po obiadku jedziemy do sklepu na duze zakupy i przy okazji zerkam co na bb slychac;-)zaraz sie skonczy moj relaks bo musze posprzatac i robic obiadek.Mieszkanie wyglada jakby tornado przeszlo a to tylko maly Witus broil:-D

reklama
Domyślam się jak mieszkanko wygląda ;-)
Mam trzy psie damy na głowie, chociaż ich zachowanie nie przypomina zachowania dam ;-) Można cały dzień na mopie jeździć, a moje suczyska i tak tego nie doceniają :-)
Najmłodsza Sara ma głupi zwyczaj wkładania łapki do miski z wodą jak pije i później chodzi po domu i tą wodę roznosi głupkowato przy tym kręcąc pupką i merdając ogonkiem ;-)
Ale i tak za nic w świecie bym ich nie oddała, takie pociechy pokraczne są z nich wszystkich :-)

Do góry