reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ataata..mecze sie, mecze bo mam duzo materialu a 2 egzaminy we wrzesniu...i w jeden lub dwa dni nie dam rady(jeszcze przy dziecku) wszystkiego sie nauczyc wiec musze jakos to rozlozyc..ale powiem szczerze ze powinnam uczyc sie wczesniej a mi sie nie chcialo.i tak wszystkiego nie przerobie, obym tylko nie trafila na pytanie z ktorego nic nie bede wiedziala

Asmodis milej nauki i powodzenia u lekarzy:tak:;-)
heh nie uwierzycie.Naszlo mnie zeby ta zupke z cukini zrobic i lapie za telefon ,dzwonie do taty zeby cukinie przy okazji kupil ...a on telefonu nie wzial.Normalnie ten dzien mnie wykonczy:sorry2::-D
Spadam bo Witek cos zasnac nie moze a potem ide kawke pic no i isc sklepiki obejsc w poszukiwaniu cukini hihi

Witajcie Dziewczyny i Chłopaki :-)
Asmodis miłej nauki Ci życzę, jeśli nauka może być miła ;-)
Aneczko, jeśli chodzi o cukinię to chętnie bym Ci uzyczyła cukini od siebie ;-)Mam sąsiada, który nam ciągle ją znosi bo nie wie co z nią robić;-) A my już miejsca nie mamy na przetwory ;)

:-):-):-) doststalm cukinie w tym naszym nedznym sklepiku.hip hip hurra.Odrazu humor mi wrocil:tak: Nie ma to jak spelnienie zachcianki w ciazy hehe

No widzisz i od razu lepiej ;-)
Tradycyjnie wykorzystuję nieobecność szefa na małe obijanko, w końcu po ciężkiej pracy należy się chwila relaksu ;-)

No pewnie,ze sie nalezy:tak:
Ja wlasnie robie liste zakupow bo po obiadku jedziemy do sklepu na duze zakupy i przy okazji zerkam co na bb slychac;-)zaraz sie skonczy moj relaks bo musze posprzatac i robic obiadek.Mieszkanie wyglada jakby tornado przeszlo a to tylko maly Witus broil:-D

reklama
Domyślam się jak mieszkanko wygląda ;-)
Mam trzy psie damy na głowie, chociaż ich zachowanie nie przypomina zachowania dam ;-) Można cały dzień na mopie jeździć, a moje suczyska i tak tego nie doceniają :-)
Najmłodsza Sara ma głupi zwyczaj wkładania łapki do miski z wodą jak pije i później chodzi po domu i tą wodę roznosi głupkowato przy tym kręcąc pupką i merdając ogonkiem ;-)
Ale i tak za nic w świecie bym ich nie oddała, takie pociechy pokraczne są z nich wszystkich :-)

Do góry