reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia no właśnie tak coś Olisia podejrzewałam, że on mi może podkradać, za bardzo go nosi :-D
Agatka to trzymam kciuki, żeby ten 26 maj wypalił :tak:My właśnie chcemy ślub w środku tygodnia brać :-) A po ślubie na romantyczny obiad do McDonald's :-p:rofl2:

reklama
Paula nie smutaj sie, raz jest lepiej raz gorzej, wiem bo tez tak mam :tak:

Kacha, Ataata to gratuluje :tak:

sorry ale nie pamietam wiecej, mam taki katar ciagle ze chyba juz cos za duzo wydmuchalam :szok::szok:.

grzechotka a co to za mina przy powitaniu? :-( a już wiem: zobaczyłaś ilość postów czy humorek od wczoraj nie puścił? :-(
paula ja zmieniłam w ustawieniach liczę wyświetlania stron i zmniejszyłam o połowę bo też przerażała mnie wizja nadrabiania dziesiątek stron ;-)
aga ja się wyspałam ale nocka minęła pierunem :-)
anetka ja mam whirpoola i wszystko dobrze gdyby tak nie buczała przy pompowaniu :baffled: no i jak wchodzi na obroty to tak jakby helikopter startował :tak: dla mnie trochę za głośna ;-)
kasia ja już to gdzieś czytałam :tak::-)
joasia szogun będzie mamie kwiatki przynosił ze skalniaczka :-):tak:
ooo kacha to dzisiaj replay :-D jesteś przesądna? :baffled: dla mnie to dzień jak codzień ;-)
elcia u nas też taka nocka :-( najpierw jej się coś śniło bo chlipała, potem zaczęła płakać... cyca jej zapodałam to usnęła i po godzince znowu się obudziła z płaczem... ale jak utuliłam to spała do rana

kacha ataata ja też lubię skromne uroczystości :tak: wesela nie mieliśmy tylko obiad i byli nasi rodzice i rodzeństwo - z nami w sumie 9 osób.

Kata pewnie jakbym brała kościelny to bym zorganizowała wesele, ale że będę brała cywilny i to tutaj w Belfaście to bez sensu jest cokolwiek organizować :tak:Jakbym brała kościelny i kogoś nie zaprosiła to od razu wielka obraza w rodzinie by była :baffled: Niestety taką mam rodzinę, że wszyscy tradycjonaliści :baffled: Na szczęście już sobie odpuścili gadanie, że bez ślubu żyję i teraz tak dla przekory się hajtnę :-p

Edit: Chyba zaczyna się jakiś kacor z opóźnionym zapłonem, bo baniak mnie zaczyna boleć. Albo ta pogoda nijaka tak na mnie działa:baffled:

Ostatnia edycja:
kacha pogoda :tak: u nas też wszystkich głowy bolą :baffled: jakieś totalne przesilenie chyba :confused:
my braliśmy konkordatowy (tylko kościelny) i stwierdziłam, że albo wesele i wszyscy albo bez i najbliżsi. stanęło na drugiej opcji bo kasę z niedoszłego wesela wolałam przeznaczyć na mieszkanie :tak: a rodzina, i to też tylko ta z naszej miejscowości lub okolic, została zaproszona na ślub...
jeden wujek (brat mojej mamy) do tej pory się do nas nie odzywa (a mieszkamy w tym samym bloku) ;-) ale mi to lotto :-D
najlepiej postawić rodzinkę przed faktem dokonanym :tak::-)

jutrzenka - zdrówka dla ciebie, a nie psiukasz do nosa przypadkiem jakiegoś wytwarzacza kataru?
kata- mnie też głowa dziś napie....iela cały ranek wzięłam 2 tabletki ibuma i aleve i dopiero ten drugi pomógł, ale już zaczyna puszczać:baffled::baffled::baffled:
a ja zaraz jadę do domciu i weekend:-):-):-):-)
jak dotrwam do wieczora to może zajrzę do was:tak::tak::tak: choć nie gwarantuję:no::no:

więc miłego wieczorku i łikendu :-)

aga no to czas oddać się słodkiemu lenistwu :-p:tak:
jutrzenka katar leczony trwa 7 dni, nie leczony tydzień :-) musisz swoje wycierpieć bido :-(

reklama
Kurcze mnie też boli głowa:-:)-:)-(
A do tego przyszedł nam list z banku że jesteśmy u nich zadłuzeni 100 zł. A my nawet nie aktywowaliśmy karty:sorry2::sorry2::sorry2: No i teraz mąż użera się z nimi. Patafiany wstrętne.

Do góry