reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

d6wn1.jpg

dzień dobry załogo :tak::tak::tak:

Edit-
pAULA
-bidulko nasza-pocieszyciele dl Ciebie!!! ;) ;) ;) ;)

Kata-ja żyję choć jakaś zaspana jestem....... ;) -a Kacha nie wiem?
Kacha-pewnie żyje choć może jej teraz lepiej nie wzywać -Kata-pamiętasz co miało być rano???? ;)
Aga-no czad był........ ;)
Ataata-jak tam spotkanie z wanną ;)))))-wyspałaś się?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-)
Ale pisareczki popisaly wczoraj....:szok:
Ja juz poszlam, sorry, ze nawet bez pozednania, ale jakas schize mialam, ze mi sie zacznie maly dlawic, czy cos.....
Na szczescie noc w miare byla... tzn nie zwracal, ale o 3 w nocy wydal mi sie cieply, wiec zmierzylam temperature i mial 38,8.:baffled: Dalam nurifen i do rana spal. Ale juz zamowilam wizyte i mowie, ze wczoraj dzwonilam, robilam wszystko wg ich wskazowek i nie ma poprawy i ze jest gorzej, bo dostal temperatury.... No i przyjeli mnie. Mam isc na 11:30... no wiec zobaczymy.....:confused::dry:

Alex-kurcze nie ładna bardzo ta temp.w nocy!!!-idz i napisz co mówili-trzymam kciuki.

czytałyście to?

---------List blondynki do syna--------

Piszę do Cebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy ,że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazacie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, więc przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna , czy się nie zapsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z tego powodu nie powieszę... Pogoda nie jest nie najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami , to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra, Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie,a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Dusia.

Weroniczko-proszę bardzo :tak: -śmiech to zdrowie :-D:-D:-D:-D:-D
269.gif

a my zbieramy się i ruszamy w drogę
121.gif

-do dziadków -ale dziś wracamy-miłego dzionka dla Was!!

no i jeszcze trochę humorku na odchodne......-:-D:-D:-D:-D
1) Co mówi kat ustawiając skazańca pod szubienicą?
- Głowa do góry!
2) Czym się rożni długopis od trumny?
- Wkładem.

3) Jaka jest różnica między elektrykiem a saperem?
- Obaj mylą się tylko raz, ale elektryk przed śmiercią jeszcze tańczy.

4) Kto powiedział: Ostrożności nigdy za wiele?
- Zięć, zamykając na kłódkę trumnę z teściową.

5) Mamo, co to jest właściwie ten wilkołak?
- Siedż cicho synku i uczesz twarz

6) Małe, czarne puka w szybkę :
- Dziecko w piekarniku.

7) Tatusiu, co to jest kanibalizm?
- Zaraz ci wytłumaczę tylko podłożę drewna pod wannę

8) Wiecie co dostaje górnik po śmierci?
- 3 dni urlopu, a potem z powrotem pod ziemie....

Paula-współczuję-bidulko!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hello!!!
a ja się wyspałam:tak::-D
kasiamaj dobre to jest ale się śmiałam:-D:-Dmiłej podróży
alex to powodzenia i daj znać co ci powiedzieli..
anetka to się opłaca jak masz rabat:tak:
grzechotka witaj..
weroniczka fajnie że się wyspaliście:tak:
aga a może małemu coś dolega że tyle pobudek...
paula trzymamy kciuki będzie dobrze..
kacha a ty gdzie jesteś:-D
miłego dnia!!!!
a i u nas cieplutko chociaż słoneczko próbuje się przebić przez chmury:tak::-D

Do góry