reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kurcze Alex to bardziej Ci ta GP zamotała zamiast cokolwiek sensownego doradzić :baffled: Cholera ja bym chyba mimo wszystko dała ten antybiotyk, z oskrzel to już niedaleko to płuc, więc wolałabym dmuchać na zimne. A te wymioty to mogą być przez nadmiar wydzieliny chyba:confused:

Alex poczekaj z 2 dni chyba że gorączka będzie większa to wtedy już dawaj :tak: troszkę dziwne to jest że powiedziała że coś słyszy w oskrzelach i każe ci czekać zawsze wtedy od raz każą zacząć kuracje antybiotykową

Weroniczko nie zapominaj o mnie ja te mieszkam koło wawy i spotkanie może się odbyć u mnie na placu dzieciaczki miały by gdzie poszaleć na dworze no i obowiązkowo była by Paula i może by się skusiła Iza i Jutrzenka :tak::tak: a z bankami różnie bywa wiem z doświadczenia :crazy:

O Wy wredne babolki, a o mnie to się nie pamięta:confused: Hehehehe, jak będę w Polsce to też zrobię jakiegoś grilla i wszystkie cioteczki niech się czują zaproszone:tak: Tylko tym razem bez żadnego wymigiwania, bo będę lać :-D

Edit: Właśnie prawie zeszłam na zawał:szok: Siedzę sobie przy stole, a tu sru coś mi się o nogę otarło, kurcze kot sąsiadki wszedł przez otwarte drzwi albo okno i sobie siedział pod stołem. Nawet nie wiem jak długo :szok: Otarł mi się o nogę i spokojnym dostojnym krokiem wyszedł przez drzwi w kuchni i teraz sobie siedzi u nas na murku i łypie na mnie okiem :-D Kurcze na żebranie mu się zebrało :-D

Ostatnia edycja:
Kasia- no tez tak mi sie wydaje, ze on wlasnie ta wydzielina sie dlawi i wymiotuje...
Na razie sobie drzemie. U lekarza bawil sie w poczekalni. Ogolnie jest w dobrej formie, aktywny itp. Tylko te wieczory i noce sa gorsze.... Na razie czekam wlasnie do wieczorka.
Anetka- no wlasnie ja tez niby nie jestem za tym, zeby tak od razu ladowac antyboityki w dziecko, ale jak po wieczornym karmieniu znow wszystko zwroci przez ta zalegajaca wydzieline, to wtedy dam, bo bede chciala sie juz jej pozbyc, zeby tak nie ulewal. No i szkoda mi go kiedy kaszle, bo az sie krzywi... musi go bolec to gardlo....i tam nizej na oskrzelach....

Kacha z tym grillem to spoko tylko pospiesz sie z tym paszportem bo 6 m-cy to nas zima zastanie :-p:-p

Alez nie wiem co Ci poradzic, ja nie biore antybiotykow i ogolnie jestem zdania zeby jak sie da to nie brac tego :no:, zdrowka dla Oliwierka

oj dziewczynki śmiejcie się po szogunie można się spodziewać że kwiatki powyrywa:tak::-D
dzisiaj zapomniałam zamknąć bramkę na klucz na dworze i sobie sam otworzył poszedł na drogę dobrze że wjazdowa do nas i sąsiada:szok::szok:śmiać mi się chciało bo ledwo sięgnął do klamki ale dał radę:-D:-D
alex dużo zdrówka dla oliwierka:tak:
kacha
a to cię niespodzianka spotkała z tym kotkiem:-D:-Di dobrze że zawału nie dostałaś..
jutrzenka wydmuchaj w końcu ten katar:tak::-D

ja już w domciu, hura:-):-)
alex-
ja to bym chyba nie czekała z tym antybiotykiem, bo oskrzeli to się raczej ni wyleczy samo, powinnaś mu oklepywać plecki żeby mu się łatwiej wydzielina odkrztuszała, zdrówka dla Oliwierka:tak::tak:
joanna
- Łukasz tez sobie z bramka radzi, szamocze tak długo aż sama się otworzy:-D:-D:-D
weroniczka- a to was załatwili w tym banku, :no:
kacha- kotka się przestraszyłaś, taka duża dziewczynka:szok::szok::szok:;-):-D

kupiłam małemu kredki i on sobie teraz je tak wyciąga z pudełka i wkłada do pudełka:-D:-D:-D ale do malowania się nie rwie:no:

reklama
Cześć babeczki!!

Łoj, dopiero skończyłam czytać co tam natrzaskałyście, zboczuszki.
Byłam dziś na filmie "Popiełuszko" i dziękuję Bogu, że nic nie pamiętam z tamtych czasów, brrrrrrrrr
Paula, głowa do góry. Nie łam się, będzie ok.
Aga, a jakie kredki kupiłaś?
Jutrzenka, już wiem, czemu mój Filip taki wkurzony dziś. Też ma katar:-(
Alex, niech Oliś dużo pije. Wydzielina się wtedy rozrzedza i maluchom jest łatwiej.
Ataata, też uważam, że 13 piątek to super data.
Kacha, milusi kotecek cię wystraszył?:-D A taką twardzielką się wydajesz być:-D
Joanna, to Ksawek już w świat zwiewa. Nieźle, nieźle...
Kasiamaj, piszę do Ciebie:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
Kata, do Ciebie też:-D:-D:-D:-D
Grzechotka, wkurzona jesteś??
Elcia, a nie przewidujesz, że te, co nie nocują nie będą nawalone??? Jak się nawalę, to może się uwalę i w jazzuzi. :-D:-D:-D
A gdzie reszta kobitek: Viki, Dota, Stefanka. Magda_lenki już od dawna nie było. Magda gdzie się podziewasz???

Do góry