reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
joanna- mam nadzieję że nie, wczoraj przespał noc bez pobudek a dziś nadrobił, myślę że toi ten ząb, bo gorączki nie ma, kataru też nie chyba że go brzuszek bolał:-:)-( jak ci juz tulipany zakwitnął na skalniaczkach to zrób zdjecie:tak:

Hej Dziewczynki, uroczyście oświadczam, że żyję i kacora jak na razie nie widać :-D
Troszkę się z rańca wkurzyłam, bo zerwałam się z rana z łóżka, poszłam z Młodym do przychodni, a mi go nie zaszczepili:wściekła/y: Jest lekko podziębiony, ale on non stop ma katarek, już 3 miesiące w plecy ze szczepieniem, powiedzieli, żebym za tydzień przyszła, a za tydzień jest piątek 13, więc mam dylemat:baffled:

Kacha no identycznie miało być, miał być cichacz tylko świadkowie, a kościelny za rok, i do tego kościelnego nikt miał sie nie dowiedziec z rodziny ale niestety niema szans aby sie nie dowiedzieli, i niestety zrezyygnowaliśmy:-( a miało to być właśnie w ten piątek 13:tak:
Kolejna data już z rodzinka najbliższą to 26 maj -dzien mamy i urodziny R, tylko że to wtorek wiec troche ciulowo, no zobaczymy

reklama
hih ale produkcja:)
KACHA co ty za klamstwa tam opowiadasz co?? przeciez towar regularnie wysylany kurierem co 2 dni hihihi za duzo ciagasz kobito za duzo hihihihihhmm a moze Olis ci podkrada co ??/
moja mala tak plakala w nocy ja nic nie spalam cala noc sie wiercila plakal;a :( moja bidulka
Paula uszy do gory kochana:)
milego laseczki
hhehehe a moj T od pon ma urlop :) jupiiiiii

Do góry