reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
joanna- mam nadzieję że nie, wczoraj przespał noc bez pobudek a dziś nadrobił, myślę że toi ten ząb, bo gorączki nie ma, kataru też nie chyba że go brzuszek bolał:--( jak ci juz tulipany zakwitnął na skalniaczkach to zrób zdjecie
joanna30055
mama Ksawka 07
aga to może rzeczywiście ząbki lub brzuszek a foteczka będzie jak zakwitną o ile szogun nie powyrywa
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
joanna- Ksawek będzie ci pomagał pielić grządki z tulipanów
Ataata
Grudniowa Mama '07
dzień dobry.
Dla zainteresowanych, wanna w nocy zaliczona, R. rano nie ;-)
A elcia jak poszła czytać tak zaginęła
Dla zainteresowanych, wanna w nocy zaliczona, R. rano nie ;-)
A elcia jak poszła czytać tak zaginęła
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Dziewczynki, uroczyście oświadczam, że żyję i kacora jak na razie nie widać
Troszkę się z rańca wkurzyłam, bo zerwałam się z rana z łóżka, poszłam z Młodym do przychodni, a mi go nie zaszczepili Jest lekko podziębiony, ale on non stop ma katarek, już 3 miesiące w plecy ze szczepieniem, powiedzieli, żebym za tydzień przyszła, a za tydzień jest piątek 13, więc mam dylemat
Troszkę się z rańca wkurzyłam, bo zerwałam się z rana z łóżka, poszłam z Młodym do przychodni, a mi go nie zaszczepili Jest lekko podziębiony, ale on non stop ma katarek, już 3 miesiące w plecy ze szczepieniem, powiedzieli, żebym za tydzień przyszła, a za tydzień jest piątek 13, więc mam dylemat
Ataata
Grudniowa Mama '07
Kacha nie miej dylematu, ja uwielbiam tą date, mieliśmy z R. brać właśnie w ten piątek 13 cywilny, no ale za mało czasu było
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hihihihihi to Ty też cywila planujesz? My planujemy takiego cichacza wziąć:-) Tylko świadkowie i my
Ataata
Grudniowa Mama '07
Kacha no identycznie miało być, miał być cichacz tylko świadkowie, a kościelny za rok, i do tego kościelnego nikt miał sie nie dowiedziec z rodziny ale niestety niema szans aby sie nie dowiedzieli, i niestety zrezyygnowaliśmy:-( a miało to być właśnie w ten piątek 13
Kolejna data już z rodzinka najbliższą to 26 maj -dzien mamy i urodziny R, tylko że to wtorek wiec troche ciulowo, no zobaczymy
Kolejna data już z rodzinka najbliższą to 26 maj -dzien mamy i urodziny R, tylko że to wtorek wiec troche ciulowo, no zobaczymy
reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hih ale produkcja
KACHA co ty za klamstwa tam opowiadasz co?? przeciez towar regularnie wysylany kurierem co 2 dni hihihi za duzo ciagasz kobito za duzo hihihihihhmm a moze Olis ci podkrada co ??/
moja mala tak plakala w nocy ja nic nie spalam cala noc sie wiercila plakal;a moja bidulka
Paula uszy do gory kochana
milego laseczki
hhehehe a moj T od pon ma urlop jupiiiiii
KACHA co ty za klamstwa tam opowiadasz co?? przeciez towar regularnie wysylany kurierem co 2 dni hihihi za duzo ciagasz kobito za duzo hihihihihhmm a moze Olis ci podkrada co ??/
moja mala tak plakala w nocy ja nic nie spalam cala noc sie wiercila plakal;a moja bidulka
Paula uszy do gory kochana
milego laseczki
hhehehe a moj T od pon ma urlop jupiiiiii