reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No nie mogę... Od wczoraj rano 25 stron...:szok: wybaczcie ale dziś nie nadrobię bo brak mi nastroju...:zawstydzona/y:

Byłam wczoraj u gina i to chyba przez to... dobra nie smęcę.

Miłego dnia Kochana pisarki ;-):-)

czesć :-)
wita się dzienna ciapatka (stefanka;-):-D)
ale was wczoraj wzięło, rozgadałyście się:szok::szok::szok::szok: ciekawe czy się wyspałyście kacha, kata, stefanka, kasiamaj, ataata, joanna?:sorry2::sorry2: Dałyście czadu:szok::szok::szok:

paula- a co ten gin ci powiedział że tak cie zasmucił?:sorry2:
grzechotka- hej

a Łukasz mi się budził dziś 5 razy:szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled: dobrze że się wczoraj położyłam wcześniej bo bym dziś do pracy nie wstała, chyba wychodzi mu 4 czwórka:baffled:

I ja się witam.

Paula nie smutaj się. Wyżal się nam tutaj a będzie ci lepiej:tak::tak::tak::tak:

A ja się wyspałam bo Staś spał pięknie w swoim nowym łóżku, Tadziu też się nie budził a Małgosia tylko raz na jedzonko:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam
Ale wczoraj na stukałyście postów ;-)

Paulo domyślam się chyba co ci powiedział masz tą samą przypadłość co ja miałam przez ostanie 5 lat i pewnie krzykną dużą kwotę za zabieg :-(

Wybrałam już pralkę
Whirlpool ale dopiero kupie ją po 11 marca bo będę mieć kredy tak zwany 0% czyli spłacę ją w tej samej kwocie co zakupiłam i za ubezpieczanie też nie muszę płacić kredytu:tak: zyskuję też 115 zł bo mam rabat 10% na nią :tak: to myślę że mi się bardzo opłaca
Grzechotko a co to za przywitanie :baffled:

Do góry