reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Joanna starania staraniami i nic z tego nie wychodzi, rzuciłam nawet fajki, ale, że nic nie wychodziło to wróciłam do nich. Już się tak nie nakręcam co miesiąc jak wcześniej i może prędzej czy później coś z tego wyjdzie :-) Przez tą moją ochotę na rodzeństwo Olisiowe pewnie mi się coś tam w baniaku poblokowało, więc nic za wszelką cenę, a jak się nie uda naturalnie to jeszcze na szczęście jest adopcja :-)

Edit: Kata coś Ci się pokiełbasiło, po pierwsze nie morfeusz tylko T., a po drugie to nie w ramię ;-):-p:-D:-D:-D No chyba, że to taki mały perwersik :-p

Ostatnia edycja:
reklama
kasia Daria Daria, to ona go wiecej molestuje, a tu potwierdzenie:-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 18
joanna-no widzisz....ciekawe co na to Kacha?-czy też się z nami zgodzi?

ja dziś swojego nie pobałamuce-bo mam @ - i dupa z tym.....ale jak się skończy to bidny on bidny :-D:-D:-D:-D-będę go smyrać tu i ówdzie ....:-D:-D:-D a co???-mam przyzwolenie na jeżdzenie na mężu.:-p:-p:-p:-p
w końcu Kuba rodzeństwa się musi dorobić
a że wróżka mi 2 dziewuchy przepowiedziała -to muszę sie streszczać!!!!:-D:-D:-D:-D

Ataata-w końcu to corunia tatunia ;) -czyż nie?
a ty kochaniutka wanny nie zaliczaj!!! -no wiesz co????-poczekaj aż mężulo wróci...

Ale R. wygląda na niebowziętego :-)

Edit: Słodkich snów i stosunkowo udanych nocy, byle nie z wanną :-p

Tu może i jeszcze wygląda na wniebowziętego, bo 2 sekundy później już nie, po tym jak Daria pzreszła mu po twarzy:tak::-D
a stosunkowo udanych nocy niestety nic z tego, 6 rano to juz nie noc, i wogóle nie rusz:-D

no to pa

Kochane dzisiaj to nic by z tego nie wyszło, pierwszy dzień po @ jestem :-) A w ogóle to ja jestem powalona bo jak mam @ to mam największą chcicę :baffled:

Edit: Agatka, ale cały dzień przed Wami :-D To niech R. odeśpi po nocy, Darusia utnie sobie drzemkę i możecie mieć stosunkowo udany dzień :-D

Ataata-w końcu to corunia tatunia ;) -czyż nie?
a ty kochaniutka wanny nie zaliczaj!!! -no wiesz co????-poczekaj aż mężulo wróci...
córunia tatunia... hmm... no powiedzmy, nie no zgadza sie a mężulo kurcza nie wróci, bo nimam męzula:-D

kacha no widzisz i tu jest znów problem bo ta zasrana @ ale co tam, jakby nie było, dla chcącego nic trudnego, nie takie rzeczy nam straszne hehe

reklama
Kacha-to może znów sie spotkamy na jakimś wątku-jak nam się dzidziulki by w tym samym czasie poczęły?-my też zaczynamy starania-ale już o tym pisałam prędzej.może z miesiąc -co by 2 grudniak nie wyszedł-bo do Kodżborowa odjadę!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EDIT-Ataata-no widzisz jaka ze mnie głupia baba???? ;(
Edit-Kacha-zostałyśmy same?????

Do góry