reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia mówisz, że walisz? :-D:-D:-D:-D To się J. cieszy pewnie :-D
No to zdrówko pięknych pań :tak: A mój T. jest wredy i jak tak ktoś mówi na imprezie to on odpowiada: może jeszcze przyjdą :-D
Kurcze zapomniałam Wam się pochwalić. Oto mój bratanek, spodziewana data wyklucia 13 kwiecień:-)
junior.jpg

Kata-no my zawsze o niej wspominamy i jeszcze do tego ta minka Wioli-miała oczyska jak kot ze shreka :-D:-D:-D:-D

Edit-Kacha fajniusi..........
Edit-Ataata-nonono-już nie wnikam jak Ty tam skaczesz....;)- i nie zwalaj na Darię ;)

kacha fajny! data dla mnie ważna bo w tym roku minie 11 lat odkąd jesteśmy z t. razem ;-) no i śmigus-dyngus w PL :-) ale normalnie usta ma jak angelina jolie - sexi :szok:

kurna flak! drętwieję :baffled:

Ale z facetami to tak chyba jest, że oni mogą twardą spać, ale jak kobietka tak go ten tegos delikatnie posmyra to od razu są zwarci i gotowi :-) A jak T. mnie tak delikatnie ten teges smyra z rana to op...dol dostaje :-pJa pierwsza mogę zacząć, a on nie :-D

Edit: Kata drętwieje? No to chyba dobrze :-p

to mój też możesz po nim skakać i nic jego by okradli a on dalej by spał a najmocniej śpi jak jest burz i mu to nie przeszkadza
kacha gratulacje oczywiście dla bratanka a jak twoje starania???jeśli można spytać...
a mi tyłek już drętwieje a mi się tak fajnie siedzi:-)

Ostatnia edycja:
będę się zmywać...
morfeusz puka w ramię ;-)
spokojnej nocy kobitki!
Dodo22.gif

EDIT: kacha no nie za dobrze bo czuję się jak staruszka ;-) walnij za mnie jeszcze jednego łyka! :-p:-)

do jutra!
Bisous14.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna-pytasz jak Kachy starania?-powiem Ci tak....
ona piwko sączy...(wiem czemu -skoro pisze że ona pierwsza zaczyna) to jak mężulo wróci to ona będzie łatwiejsza i może wtedy...... -kumasz? Kacha-mam racje?

EDIT-Kata-niech on Cię nie puka -tylko wymasuje dobrze!!!!

Do góry