reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefa ja dlatego chcę oglądać, bo z tego co widziałam fragmenty dzisiejszego programu to niezłe jaja będą :-p Później jak już się zaczną występy na żywo to pewnie będę oglądała sporadycznie :-) Lubię się tak pośmiać z niektórych, ale miłam jestem co:confused::-p:rofl2: Kurcze, ale jak ktoś nie ma za grosz talentu to niech się nie ośmiesza i na scenę nie wychodzi. To tak jak ja bym się zgłosiła do tego programu. A jakbym się zgłosiła to zaraz na you tubie bym była, bo ze mnie taki tancerz jak z koziej d... trąba :-D:-D:-D
A tak w ogóle to kocham Rolanda Pieczkowskiego :-D:-D:-DTen to się wszędzie wkręci i zawsze jest ubaw :-D

reklama
kacha ostatnio ogladalam jego wypowiedz na temat jego orientacji seksualnej hehe dobree
ja tez bym byla na YT bo za bardzo sie wczuwam jak tancze hehhe
ale jestem super glabem bo wlasnie pakuje paczke i wciaska i upycham no i w koncu mi sie udalo wszystko zprasowac i zakleic na scisk...i patrze a buty zostaly na zewnatrz hehehe dobre nie??

Kurcze, wiecie co, ale ja glupia jestem... nie wiem czemu, ale myslalam, ze stefania wywala pudelka, tzn pudla- psa.... i tak sobie mysle- biedna psina....:sorry2::-D:-D... wyobraznia popracowala :sorry2:

widziałam urywki YCD-w reklamie-niezle się zapowiada!!!!!
moje chłopy bawią się na dole-musze małemu kąpanko przygotować.
nadal mnie brzuch boli od tej @-wrednej.buuuuuu!!!!!!

alex co ty!! ja kocham pudelki heheh no i bardzo bym chciala miec psa ale narazie nie bardzo jest opcja...
paula jeszcze nie bo Gajutek mi troche przeszkadza hehe ale zrobie to wieczorkiem jak malutka pojdzie spac :) czyli za 30 min

Stefanka-mówisz i masz!!!!!-specjalnie dla Ciebie!!!
pudelki.jpg

Cześć cioteczki!
Dobrze, że przypomniałyście o YCD, bo miałam się już zrywać spać. A tak może obejrzę, a przy okazji zrobię coś pożytecznego :-):-)
Czyli oczywiście napiszę do Was:-):-) I może ze dwa zdania sprawozdanka skrobnę:-D
Anetka, polecam Candy. Ja mam i jestem zadowolona. Nie była zbyt droga. Ładunek 6kg, więc na raz zapakuję wszystkie ciuchy i dopiera idealnie. Nawet przy 1200 obrotach nie wyskakuje z łazienki:-)
Viki, dobrze, że wyniki Pablusia ok. Życzę, żeby i wymazy wyszły równie dobre.
Kasiamaj a co ty żeś się nawąchała, że ci tak niedobrze?
Jutrzenka, współczuję tylu wydatków. Zam ten ból. Jak ja muszę miesięcznie 3 tałzeny wydać na rachunki to mnie krew zalewa.:wściekła/y::wściekła/y:

Mam prośbę, polećcie mi jakieś buty po domku dla dziecka, ale takie, których nie można ściągać. Filip popitala na boso. Ściąga wszytsko od kapci po skarpety. A jak biega na boso to ma zimne nogi jak lody :-(

reklama
Asiacur a może Filip poprostu tak lubi:tak: Ja mam zawsze zimne stopy chociaż z kapciami się nie rozstaję z kolei mój mąż to czy zima czy lato chodzi na bosaka:baffled:

Do góry