reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

hehe chyba wszyscy bedą YCD oglądac:)))

asia no ja polecam forme ZETPOL, niedawno pytałam o to samo i teraz potwierdzam ze butki są ok.u nas byl tez sam problem ze Pablo sciagał wszystko a te jednak się sprawdziły a mamy ten model:

Buciki ZETPOL - DARIA r.21 (18-27) z wkładką !!! (565788103) - Aukcje internetowe Allegro

Paula ja tez potrzebuje kupic skarpetki mlodemu ale z absem, mogłabys dać linka tych które kupiłas????pleaseeeeee

no i co jeszcze..echh

juz nie pamietam co ktora pisała:sorry2:

reklama
kasia maj dzieeeekkiiii
moja tez popitala na boso hehe
i tez ogladam YCD
ale news dla weroniczki: chyba mnie kopalas w tylek w myslach bo paczka juz gotowa hehhe
a Gajutkowi wisza gluty :szok::szok::szok: zaraze tatus z do domu przywlukl:-(

o kuzwa ale ludzie hehe
jak tam kacha idzie ci kolacyjka ?? bo ja juz dzis jadlam jagody i kokosa hehe

Ja opierdzieliłam niedawno lasagne, T. też opierdzielił, aż mu się uszy trzęsły:-D
Kurcze jak ta panna grzmotnęła jurorom pod stół, wiem, że się śmiać nie powinno, ale jak tak wywinęła to myślałam, że się zleje ze śmiechu:-D:-D:-D Olisiński cały YCD przetańczył, jak będzie kolejna edycja podrzucę go na scenę ;-)

hehe dzis rozmawialam z kolezanka z pracy i mi powiedziala ze jak by mozna bylo bez konsekwencji jesc ile sie da to by ciagle jadla.
JA TEZ !! :)

reklama
A ja jestem taki popapraniec, że przez cały dzień mogę jechać tylko na kawie i nic nie jeść za to jak już Młodego na noc położę spać to mi się tzw. gastro włącza i zaczynam ucztę przez duże U :-D

Do góry