reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Laski,
Rycerzyk drzemie a ja piję herbę. muszę umyć jeszcze dziś podłogi bo mi mały rozmazał r ożne rzeczy, które miał zjeść...:crazy: ale za to ładnie zjadł zupkę ogórkową aż byłam w szoku... kurcze jak dziecko kiepsko je to rzeczywiście problem. Normalnie nerwicy dostaję bo ostatnio nie zjada nawet do końca misiowego jogurcika a jest taki mały, nie wiem czy wiecie o jakie chodzi, w każdym bądź razie małe. Płakać mi się chce i cała w środku chodzę jak nie chce jeść...A wasze ładnie jedzą ?? może macie jakieś sposoby??
Grzechotka ja też piorę codziennie, najgorzej nie lubię prasowania i układania, wieszać nawet lubię a szczególnie latem na balkonie:-D ale też już wszystkiego nie prasuję, nam to jak coś potrzeba a małemu tylko te rzeczy co przy ciałku:tak: bo inaczej to bym chyba zwątpiła... ach muszę jeszcze poskładać pranie wczorajsze:baffled:
Jutrzenka bidulko jakiś ten czas niełaskawy i dla Ciebie... nas czeka wymiana sprzęgła czyli pewnie ok 1000 a za gaz płacimy co dwa miesiące i tak średnio 500. Wkurza mnie to, bo to mieszkanie służbowe, ale strasznie drogie w utrzymaniu:baffled: i nic nie jest w czynszu z opłat:crazy: więc i duchem i wydatkami jestem z Tobą:tak:
Anetka my mamy pralkę Candy i była chyba niedroga, wzieliśmy najmniejszą o możliwie największej pojemności (mamy małą łazienkę)i wypadło na tą. Nic się z nią nie dzieje poza tym że coś tam się raz zapchało ale to z mojej winy, bo zawsze sypię na maxa proszku do pojemniczka jakoś tak mi się sypie:sorry2:, zresztą ze względu na małego używamy tych proszków sensitive...mały miał kiedyś krostki na buzi jak przytulał się do naszych ubrań od persila:blink:
No nie wiem co tam jeszcze miałam może za chwilę .. chyba coś tu chaotycznie napisałam ale jakaś taka ostatnio cała niepoukładana jestem:-D

no czesc lasencje !!
anetko ja ostatnio mialam candy z suszarka ( ale jest tez opcja bez) i byla bardzo dobra i nawet moja bratowa taka kupila bo jej sie podobala a teraz ma hotpoint to chyba nie ma w polsce?? bo tamta sprzedalismy koledze bo w tym domu juz byla zamontowana ta. obie polecam chociaz taki tutajszy speco od pralek powiedzial ze boscha sa bardzo dobre chociaz drogie...
jutrzenko cale szczescie mam juz LCD 47cali i nowe auto hhehe i nie spotka mnie to co ciebie hehhe ale mysle ze u ciebie bedzie lepiej hehe
weroniczka wez mnie kopij w tylek to i moimi bucikami sie bedziesz zachwycala hehe postaram sie dzis naszykowac to moze w piatek sob wysle??
ogolnie u nas pogoda w kratke raz deszcz raz slonce i jakos sie tak nie bardzo obudzona czuje...
co tam jeszcze ??
viki daj znac co z Pawelikem ??

wpadłam tylko na chwilkę -bo zaraz idę na "pierwszą miłość"
Kubunio mi odpadł i sobie smacznie drzemie.....
dziś YOU CAN DANCE?????-oglądacie?????:-D:-D:-D:-D:-D
gorączka mu spadła wiec mam nadzieję że to tylko chwilowe było-jakiś skok.
robię pranie więc będę miała wieszanko.
któraś pytała o pralkę.....-sorki ale mi wyleciało która...-chyba ANETKA-dobrze pamiętam?-słuchaj powiem Ci tak-jak już masz kupić nową to taką normalną żeby za dużo bajerów nie miała...-bo ostatnio jak był u mnie mechanik to mówił że jak się tak pralka-super hiper rozwali to za części zapłacisz tyle co za nową która mniej by kosztowała.aha i mówił też żeby nie brać takiej z dużymi obrotami wirowania bo wyciągasz pranie co prawda suchsze ale za to pogniecione.chwalił chyba ...bo już nie pamiętam marki BOSCH-a AMIK-ę i ARD-o.

Kacha-nie wiem co do tej masci?-całkiem możliwe-ale Kata może mieć rację-choć ja Kubusiowi smaruję pod noskiem i nic mu nie jest.

Paula-nie miałam tego cifa-może to też pomysł?

Weroniczka-dzięki za wieści o tym leku-moja kuzynka to brała-muszę jej to przekazać- a może lepiej nie?-jak myślicie?

Weroniczka nieźle. My na razie nie wiemy co to antybiotyki :tak:;-)
Jakiś czas temu była afera bo w słoiczkach dla dzieci znaleźli właśnie kawałki szkła... :szok: Chyba Bobo Vity jak mnie pamiec nie myli... niestety... ciągle coś... :dry:

A dziś małej zamówiłam 10 par skarpet bo już wyrasta a niedługo i rajstopki się zrzuci to trzeba zapas robić. U nas w sklepie Yorkera kosztują 5zł :szok: a na allegro za te same 3,10 :sorry2: nawet z wysyłką się opłaca i duży wybór, nie to co u nas w sklepie.:crazy:

Kurcze ta maść ma jeszcze długi termin, posmarowałam sudocremem i na wymioty mi się zbiera:sorry: Sudocrem w połączeniu z zapachem pieczącej się lasagne to niekoniecznie fajny zapach :-p
Kasia pewnie, że YCD będę oglądać, no chyba, że Oliś ma wobec mnie inne plany :eek: Zaraz wyjdę z siebie i nie wrócę tak gruby na trzy śruby dzisiaj marudzi :wściekła/y:

kasia i kacha ja podobnie jak kacha hehe jak mi dziecko pozwoli hehhe to obejrze YCD bo uwazam ze pierwsze odcinki sa najlepsze te z castingow hehe
kurcze wlasnie sie oszarpalam, przekopalam caly schowekw poszukiwaniu bucikow no i zgadnijcie co sie okazalo ?? lezaly sobie spokojnie u Gajutka w szufladzie hehe no ale przynajmniej w schowku troche wywalilam pudelek heh
sylwia m to jednak kosmetyk bo dzis wyprostowalam elegancko i polyskiem hehe
co tam jeszcze hmmm

reklama
alex wiesz jak to jest. czlowiek 2 lata mieszkal w wynajmowanych mieszkaniach to sie przyzwyczailam zbierac duze pudelka bo wiesz jak sie przeprowadzasz to sie przydaja :))
i wlasnie w schowku znalazlam jeszcze 2 hehhe

Do góry